Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 27 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Khloé Kardashian deelt een schattige familiefoto met haar baby boy en True Thompson

Voor Khloé Kardashian was dit haar eerste kerst als moeder van twee. Gisteren, op tweede kerstdag, deelde Khloé een prachtige foto met haar twee kids – compleet in de Holiday spirit. Kunnen we het hier even over hebben?

Het was zo’n foto die je doet stoppen met scrollen door je tijdlijn.

Khloé Kardashian deelt een schattige familiefoto met haar baby boy en True Thompson

Op de showstopping foto draagt Khloé een rode strapless jurk van designer Nicolas Jebran, terwijl ze haar beide kinderen dichtbij heeft. Wat ons betreft is dit dé kerstfoto van 2022.

Net als haar moeder, draagt ook True een mooie rode jurk. Om het trio compleet te maken, nam Khloe haar zoontje in haar armen. Voor zijn uitzonderlijke foto was hij gekleed in een zwarte onesie om zijn eerste kerst te vieren.

Khloé Kardashian werd in juli voor de tweede keer moeder

De draagmoeder van Khloé Kardashian is in juli namelijk bevallen, wat Khloé voor de tweede keer moeder maakt. True heeft daardoor officieel een broertje, iets wat Koko altijd al heeft gewild.

De baby is verwekt in november, nog voordat al het drama met ex Tristan Thompson plaatsvond. De jongste Kardashianzus is ” incredibly grateful to the extraordinary surrogate for such a beautiful blessing,” vertelde een bron aan E! News. Ook zagen we haar meerdere malen vertellen hoe graag ze ooit nog eens een jongetje wilde krijgen. Het nieuws kwam op 14 juni naar buiten en was toch een behoorlijke shock voor de fans.

De naam van de jongen

Over de naam van de baby wordt veel gespeculeerd, want die heeft Khloé nog niet bekend gemaakt. Er werd wel al gehint naar een naam die begint met de letter ‘T’, maar ook daar worden we niet heel veel wijzer van. Khloé vertelde in een interview ooit dat ze Junior (als in ‘Tristan Junior’) leuk vindt, maar wij betwijfelen of dat na alle drama nog steeds het geval is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.