Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 6 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Babynews! Khloé Kardashian is voor de tweede keer moeder geworden

Weet je nog, dat we zeiden dat het in Kardashian-land wat stil was. Nou, think again. Een aantal uur geleden werd bekend gemaakt dat Kim en Pete uit elkaar zijn na een relatie van 9 maanden. Heel verdrietig, maar er is ook positief nieuws. De draagmoeder van Khloé Kardashian is namelijk bevallen, wat Khloé voor de tweede keer moeder maakt. True heeft nu officieel een broertje, iets wat Koko altijd al heeft gewild.

Khloé Kardashian weer moeder

De baby is verwekt in november, nog voordat al het drama met ex Tristan Thompson plaatsvond. De jongste Kardashianzus is ” incredibly grateful to the extraordinary surrogate for such a beautiful blessing,” vertelde een bron aan E! News. Ook zagen we haar meerdere malen vertellen hoe graag ze ooit nog eens een jongetje wilde krijgen. Het nieuws kwam op 14 juni naar buiten en was toch een behoorlijke shock voor de fans.

Well, that happened, maar misschien niet op de manier die ze voor ogen had. Het bleek namelijk zo te zijn dan Tristan op zijn verjaardag vreemd was gegaan en zijn ‘scharrel’ zwanger had gemaakt. Van een jongetje.. Ontzettend pijnlijk voor Khloé, omdat zij er pas achter kwam toen haar draagmoeder al in verwachting was van hún kind. Een behoorlijke shitzooi – maar nu wel met een mooi einde. Tristan en Khlóe hebben co-ouderschap over hun 4-jarige True en dus nu ook van het nog naamloze jongetje.

Verdachte timing

Dan gaan we het nu toch even hebben over de timing van dit nieuws. Veel mensen dachten namelijk dat de relatie van Kim Kardashian en Pete Davidson een PR-stunt was om de aandacht van Khloé en dit hele ‘schandaal’ af te leiden. Dan is het wel hééééééél erg toevallig dat deze twee nieuwtjes precies in dezelfde nacht naar buiten komen..

Desondanks denken wij dat Pete en Kim het écht heel erg leuk hadden samen, zo is ook regelmatig te zien geweest. Maar we weten niet waar #momager Kris toe in staat is..

Anyway, wij hopen dat Khloé lekker kan genieten van deze kraamtijd. Zonder drama en zónder al te veel gedoe.

Kylie Jenner ligt opnieuw flink onder vuur door haar nieuwste Instagram-post

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.