Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 15 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Khloe Kardashian deelt verliefde foto’s met Tristan Thompson voor zijn verjaardag

Khloe Kardashian en Tristan Thompson zijn officieel weer samen. Afgelopen weekend zette Khloe Kardashian verschillende foto’s met Tristan op haar Instagram om zijn 30e verjaardag te vieren. Daarmee bevestigt ze dat de knipperlichtrelatie met de basketbalspeler officieel weer aan is.

Khloe deelt ook een uitgebreide caption waarin ze meer uitlegt over haar relatie met Tristan.

Khloe Kardashian en Tristan Thompson: relatie officieel bevestigd

Khloe Kardashian deelde een serie foto’s waarop zijzelf, Tristan en hun dochter True te zien zijn. De foto’s werden geplaatst ter ere van de 30e verjaardag van Tristan Thompson, die hij afgelopen weekend vierde. Khloe schreef in de caption dat zij en Tristan er sterker uit zijn gekomen. “The ones that are meant to be are the ones who go through everything that is designed to tear them apart and they come out even stronger than before.”

Daarnaast bedankt ze Tristan dat hij zijn beloften na is gekomen en voor de goede vader die hij is. Ook noemt ze hem haar beste vriend waarmee ze niks hoeft te doen om het als alles te laten voelen. “Thank you for showing me everything you said you would. For the father you are. For the best friend I have in you. I’m thankful that I can do absolutely nothing with you and it feels like everything.” Ze voegt eraan toe dat de NBA-ster geliefd wordt door velen. “Welcome to 30! I can’t wait for all of the memories. This is when life starts getting good!”

Tristan viert verjaardag

Nadat Khloe Kardashian en Tristan Thompson samen in quarantaine zaten terwijl ze zorgden voor dochter True, gingen de geruchten al dat het koppel weer samen is. In de nieuwe trailer van Keeping Up With The Kardashians zagen we hoe Kim en Tristan het over hun relatie hadden en zagen we ook Khloe praten over een tweede baby. Hoewel ze hun ups en downs hebben gehad na het beruchte einde van hun relatie in 2019 door Jordyn Woods, zijn ze nu weer gelukkig.

Zijn Khloe Kardashian en Tristan Thompson verloofd? Ze deelt haar diamanten ring op Instagram

Ook zus Kim Kardashian plaatst een foto met Tristan Thompson op Instagram ter ere van zijn verjaardag. Ook zij vertelt trots te zijn op Tristan en erkent dat ze veel hebben meegemaakt, maar dat ze er altijd sterker uit zijn gekomen. “You’re a great dad, friend and dancer! Live it up! Have the best birthday and enjoy every minute if this life!”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.