Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 15 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Lizzo en Harry Styles tijdens de Grammy Awards is alles wat je vandaag wilt zien

Een vriendschap waarvan we nooit hadden verwacht dat we die nodig hadden, is de vriendschap tussen de twee iconen Harry Styles en Lizzo. De twee zijn de afgelopen jaren meer naar elkaar toe gegroeid dan ooit en we kunnen niets anders zeggen dan dat hun vriendschap goals is.

Tijdens de Grammy Awards vannacht ontmoetten de twee sterren elkaar en dat is alles wat je wilt zien vandaag.

Harry Styles en Lizzo tijdens de Grammy Awards

De twee zijn vorig jaar al samen gespot tijdens de BRIT Awards, en ook tijdens de Grammy Awards maakten ze backstage even een praatje. Nadat Harry Styles een Grammy had gewonnen voor Best Pop Solo Performance, plaatste Lizzo op haar Instagram twee foto’s met Harry Styles. Als caption schreef ze: “HARRY WON A GRAMMY !!!!”. Hoe schattig.

En dat was niet het enige. Een klein uurtje later plaatste Lizzo op TikTok een iconische video waarin ze haar vriendschap met Harry nog een keer openlijk koestert. Het internet barstte los: fans reageerden onder de TikTok, “Lizzo you bring me genuine happiness”. Anderen schrijven, “stan Lizzo and Harry for clear skin” en, “no one can tell me Harry and Lizzo isn’t the best friendship of 2021”.

@lizzo

Reply to @cintiamontei ….

♬ Heart Beating – Halloween Sound Effects

#Hizzo

Inmiddels worden de twee zo vaak samen gespot dat ze de unieke bijnaam Hizzo hebben gekregen. Ze hebben samen opgetreden en hebben allebei een cover van elkaars liedjes gezongen. Ook waren ze ultieme friendship goals tijdens de BRIT Awards in 2020.

We zijn er nog niet: we mogen natuurlijk niet het iconische moment tijdens de BRIT Awards 2020 vergeten waar Lizzo een shot neemt van Harry’s tequila. De reactie die volgt van Harry Styles is hi-la-risch. Één ding is zeker: we kunnen geen genoeg krijgen van deze hechte vriendschap. Als het aan ons ligt mogen ze ASAP een liedje samen gaan schrijven, want dit koppel breekt gegarandeerd het internet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.