Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 22 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Zijn Khloe Kardashian en Tristan Thompson verloofd? Ze deelt haar diamanten ring op Instagram

Khloe Kardashian en Tristan Thompson staan bekend om hun eeuwenlange knipperlichtrelatie. Nu voedt ze geruchten over een verloving met een post op Instagram. En niet alleen Khloe voedt de geruchten, ook Tristan doet eraan mee door een reactie te plaatsen onder de foto.

Fans wachten op een officiële bevestiging van het stel.

Zijn Khloe Kardashian en Tristan Thompson verloofd?

Gisteren deelde Khloe Kardashian een post op Instagram waarop ze een HUGE diamanten ring om haar linker ringvinger droeg. Ze plaatste de post om haar nieuwe schoenencollectie met Good American te promoten en droeg dan ook alleen een bikinibroekje en laarzen uit haar nieuwe collectie. Toch gaat alle aandacht naar dé ring om haar vinger.

Dat is niet het enige, want ook hubby to be Tristan Thompson reageert flirty onder de foto. Hij grapt over het gras dat op de achtergrond van de foto te zien is. “WOW!!!!!!! That grass is cut to perfection ❤️😍😘😝” schrijft hij. Niet alleen Tristan reageert onder de foto, fans vragen zich allemaal af wat de ring precies betekent.

Reacties

Zo zien we een fan schrijven, “If this was about the boots we’d see the boot 😂🤷🏼‍♂️💍” en, “THE RINGGGGGG GUYS”. Verder schrijft een fan, “It’s the ring for me ❤️” en reageert Christine Quinn uit Selling Sunset onder de foto, “Ok bling bling we see you 💎 😉👏” Het moge duidelijk zijn dat de foto niet helemaal over haar nieuwe schoenencollectie gaat. De laars is namelijk niet eens volledig te zien op de foto.

Kim Kardashian geeft Tristan Thompson advies over relatie met Khloe Kardashian

Het is niet de eerste keer dat er geruchten rondgaan over een verloving tussen Khloe Kardashian en Tristan Thomspon. In juli 2020 werd Khloe al gespot met een diamanten ring in een foto van haar 36e verjaardag. Zowel Khloe Kardashian als Tristan Thompson reageerden toen niet op de geruchten. Nu plaatst ze een foto waarmee we niet om de ring heen kunnen. We wachten de bevestiging af…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.