Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 27 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Khloé Kardashian is te gast bij Hot Ones en onthult hoe (easy) men haar hart kan veroveren

In de populaire YouTube-serie Hot Ones zit Khloé te genieten (?) van pittige kippenvleugels en heeft zij met gastheer Sean Evans het leukste gesprek. Khloé voelt zich overduidelijk op haar gemak en laat zelfs los hoe een man haar hart zou kunnen veroveren. Haar antwoord is verrassend, maar geheel begrijpelijk als we aan Koko als persoon denken.

Als je het hart van Khloé Kardashian wilt veroveren, hoef je niet verder te zoeken dan haar voorraadkast. Eenmaal daar is het de bedoeling dat jij haar hierover complimenteert. De Kardashians sistah staat bekend om haar bizar georganiseerde keuken en als je haar hierover complimenteert, verdien je heel wat punten.

Khloé Kardashian’s zeer georganiseerde voorraadkast

Tijdens het eten van de zeer spicy kippenvleugels vraagt Sean Evans aan haar naar haar indrukwekkende keuken en voorraadkast. Hij heeft (net als wij) nog nooit zoiets gezien. Het ontwerpproces heeft ook zijn volle aandacht. Tijdens het gesprek zegt Khloé: “Ik weet niet of je met me flirt, maar dat is de beste compliment dat je me ooit zou kunnen geven. Mijn voorraadkast complimenteren? Natuurlijk, wat je ook wilt, dat krijg je hierna, oké?”

Zoals je misschien al eerder gelezen hebt gaan er wat geruchten in de rondte dat Koko een (andere) NBA-speler zou zien. Wij hadden eerder de hoop dat dit waar zou zijn, omdat we haar natuurlijk de romance gunnen die zij na al het drama met ex Tristan Thompson verdient.

5 manieren om te dealen met een gebroken hart (volgens een relatietherapeut)

Niks is minder waar helaas. Deze geruchten bleken allemaal nonsens te zijn en dus is zij nog zo single als maar kan. Khloé zei hier het volgende over: ”Ik ben blij dat ik me een tijdje op mijn dochter en mezelf kan concentreren.” Duidelijker dan dit krijg je het niet. Maar voor de volgende persoon die haar hart wil veroveren: je weet wat je te doen staat! Het winnen van haar hart doe je door haar keuken te complimenteren. Easy does it.

Bekijk de video van Hot Ones hieronder.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.