Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 20 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

What?! Is Khloé Kardashian aan het daten met een (andere) NBA-speler?

Als we iemand een nieuwe liefde gunnen is het wel Khloé Kardashian, toch zijn de verhalen rondom haar liefdesleven helaas niet waar. Instagram-account DeuxMoi beweert echter heel iets anders. Volgens dit account wordt er gesuggereerd dat KOKO (Khloé) met een andere NBA-speler is of is geweest, nadat zij en Tristan Thompson vorig jaar uit elkaar gingen. Dit liet de fans nogal wat aan het praten en denken zetten.

Maar Khloé’s reactie hierop is glashelder. Volgens haar is hier totaal niks van waar. In principe is KOKO het geklets rondom haar liefdesleven gewend, maar het blijft nu eenmaal niet leuk wanneer er leugens verspreid worden. Door een Kardashians-fanpagina raakte Khloé op de hoogte van het verhaal op het Instagram account van DeuxMoi. Op 18 juni besloot ze zelf te reageren met de volgende boodschap: “Absoluut NIET waar!!! Ik hou van je! Bedankt voor de mooie wensen maar ik zie geen ziel. Ik ben blij dat ik me een tijdje op mijn dochter en mezelf kan concentreren.”

Khloé Kardashian datelife

De laatste dating geruchten borrelden een jaar na Khloé’s breuk met Thompson op, met wie ze dochter True heeft. Alhoewel ze al een tijdje uit elkaar zijn, zijn de zaken nog steeds gespannen tussen de exen, vooral na de onlangs uitgezonden show van The Kardashians. De lovers gingen in het voorjaar van 2021 uit elkaar en hadden een goede verstandhouding totdat in december 2021 berichten naar buiten kwamen dat Thompson haar had bedrogen met Maralee Nichols, met wie hij een zoon had verwekt.

Het was erg moeilijk voor Khloé om het verhaal rondom de affaire te zien in de aflevering. Op Twitter schreef zij het volgende: “Dit was absoluut een moeilijke aflevering, maar het is zo mooi om te zien hoe hecht mijn familie is. We zullen altijd bij elkaar blijven en veel van elkaar houden.”

Ondanks dat we het Khloé zo gunnen en haar breuk met Thompson alweer van een tijdje geleden is, is het nog vers in ieders gedachten. Wij begrijpen het volledig dat ze zich voor nu alleen wil concentreren op het opvoeden van haar dochter en geen haast heeft wat betreft daten en een nieuw liefdesleven. Tijd heelt alle wonden en de tijd zal het leren.

Kendall Jenner maakt haar relatie met Devin Booker officieel op Valentijnsdag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.