Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 29 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

‘The Kardashians’-fans hebben iets grappigs ontdekt over de telefoonnummers van de familie

De Kardashian/Jenner-familie is weer helemaal back in business. Hun nieuwe realityserie genaamd ‘The Kardashians’ is vanaf 14 april te zien op Disney+ en fans genieten weer optimaal van de familie. Wel is oplettende fans wat opgevallen en het heeft alles te maken met de telefoonnummers van de familie.

Kris Jenner heeft de telefoonnummers van haar dochters namelijk op een hilarische manier opgeslagen.

‘The Kardashians’

Nadat Keeping Up With The Kardashians in 2021 helaas stopte kwam de bekende familie al snel met het nieuws dat ze een nieuwe realityserie kregen. In samenwerking met Hulu zette de Kardashian-familie ‘The Kardashians’ op en deze nieuwe serie is sinds midden april te zien op zowel Hulu als Disney+. Als we fans mogen geloven zit de serie weer vol met drama en kijkers zijn volop aan het genieten.

Zo gingen fans op Twitter compleet los om de eerste aflevering van ‘The Kardashians’ en zeiden kijkers allemaal hetzelfde over Tristan Thompson. Deze week kwam alweer de derde aflevering van de realityserie uit en fans zeggen opnieuw allemaal hetzelfde. Dit keer heeft het alles te maken met de telefoonnummers van de familie.

Kim Kardashian en Pete Davidson samen gespot bij Hulu première van ‘The Kardashians’

Telefoonnummers

Zoals je waarschijnlijk al weet worden telefoonnummers van celebrities goed geheim gehouden. Toch wil het nog wel eens gebeuren dat een telefoonnummer van een celebrity uitlekt. Privacy is namelijk een luxe als je beroemd bent. Dit lijkt ook het geval te zijn voor de Kardashian/Jenner-zussen en dit is fans op een hilarische manier opgevallen.

Oplettende fans hebben namelijk gezien hoe Kris Jenner de telefoonnummers van haar dochters heeft opgeslagen in haar telefoon. Dit laat zien dat de zussen hun telefoonnummers al meerdere keren hebben moeten veranderen en het is hilarisch. Kylie fan-account – @kyliesnapchat – plaatste onlangs een compilatie van screenshots zien waarop de namen te zien zijn. Zo staat Kylie Jenner als ‘Kylie New New 2022’ in de telefoon van Kris en Kim is opgeslagen als ‘Kimbo 2022’. Daarnaast zien we dat Kendall ‘Kendall Nuevo’ (‘nuevo’ betekent ‘nieuw’ in het Spaans) heet en Khloé is opgeslagen als ‘Khloe 2020’.

Reacties

Natuurlijk zorgen deze hilarische namen ook voor reacties van fans. Zo schrijft een fan: “Kylie New New 2022 is giving me life 😂”. Andere fans schrijven: “kendall nuevo BYE”, “I always wondered why they use FaceTime audio for all their calls 🤣” en “khloe has had hers the longest haha. she probably gives her number on lockdown the most nobody has that number probably haha.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.