Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrity 3 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Dag salaris! 11 mei komt de swimwear collectie van Gigi Hadid x Frankies Bikinis uit

Hou je salaris nog maar even in je zakken, want op 11 mei kun je het in een klap uitgeven aan nieuwe swimwear. Gigi Hadid lanceert namelijk haar eigen collectie voor Frankies Swimwear en de collectie is precies waar jij in gezien wil worden deze zomer.

Gigi liet zich inspireren door het leven bij het huisje van haar familie op het platteland. En dat is terug te zien in de printjes.

De swimwear collectie van Gigi Hadid voor Frankies Bikinis

Wie kan je nou beter vragen voor het ontwerpen van een swimwear collectie dan Gigi Hadid? Het fashion icoon en topmodel heeft haar eigen collectie gemaakt voor Frankies Bikinis. Bikini’s en onepieces die zijn voorzien van de schattigste en mooiste patronen met een hint naar het leven op het platteland.

De collectie is inmiddels zo gehyped op Instagram, dat we verwachten dat de swimwear de webshop uit zal vliegen. Wees er daarom op tijd bij om één (of meerdere!) van deze geweldige items te bemachtigen uit de collectie. Dit geweldige badpak bijvoorbeeld:

Of één van deze bikini’s met prachtige printjes.

Wees er snel bij

Omdat de collectie naar verwachting vliegensvlug uitverkocht zal zijn, kun je je vast inschrijven voor een melding via deze link op de website. Zodra de nieuwe collectie online staat op Frankies Bikinis ontvang je een bericht en kun je je zuurverdiende centen meteen uitgeven. Wat de prijzen exact zullen zijn is nog niet bekend, maar ga er maar vanuit (op basis van de andere items) dat er een aardig prijskaartje aan zal hangen. Worth it!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.