Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 13 jul 2022
Leestijd: 3 minuten

Kijkers zijn in shock door de ‘hartverscheurende’ Netflix-documentaire Girl in the Picture

Netflix staat tegenwoordig echt bekend om hun documentaires. Deze zijn namelijk ontzettend goed en ze overtreffen elkaar elke keer weer. Precies een week geleden verscheen er een nieuwe documentaire op Netflix genaamd Girl in the Picture en kijkers zijn obsessed. Ze zijn namelijk compleet in shock door deze ‘hartverscheurende’ Netflix-documentaire en zeggen op Twitter allemaal hetzelfde.

“One of the most horrific, sickening, frightening things I’ve watched.”

Girl in the Picture

6 juli 2022 verscheen de documentaire Girl in the Picture op Netflix en kijkers zijn direct gaan bingen. De film staat op dit moment namelijk op nummer 2 in de top 10 series van vandaag. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want de film is ontzettend spannend en wordt zelfs omschreven als ‘ziek’ en ‘hartverscheurend’.

In Girl in the Picture zie je het verhaal van Franklin Delano Floyd, die een zesjarig meisje ontvoerde, haar voordeed als zijn dochter en vervolgens met haar trouwde. Meer dan 30 jaar lang pleegde moordenaar en verkrachter Franklin een reeks gruwelijke misdaden, waaronder het beroven van een bank, het seksueel misbruiken van kinderen en pleegde hij meerdere moorden. De crimineel was een pro in het ontvluchten van de wet. Hij ging voortdurend van staat naar staat en veranderde van naam en persona. Zo wist hij jaren uit de gevangenis te blijven.

Kijkers kunnen niet stoppen met praten over de Netflix-documentaire Keep Sweet: Pray and Obey

Suzanne Sevakis

Een van zijn meest afschuwelijke misdrijven vond plaats in 1975 en duurde meer dan 20 jaar. In 1975 stal hij namelijk vier kinderen van een vrouw met wie hij was getrouwd onder een valse identiteit. Franklin liet niet veel later drie van de vier kinderen gaan, maar hield er één vast. Dit was een klein meisje genaamd Suzanne Sevakis, die hij als zijn eigen dochter opvoedde.

Hij dwong het meisje uiteindelijk zelfs om met hem te trouwen, voordat hij de hoofdverdachte werd in haar dood. Hij werd uiteindelijk in 1994 gearresteerd en veroordeeld tot de doodstraf, maar pas toen hij in de gevangenis zat kwam de politie achter de ware identiteit van de vrouw waarvan gedacht werd dat het zijn dochter was.

girl in the picture netflix fans twitter
Netflix

Reacties

Dit schokkerende verhaal maakt natuurlijk het nodige los bij kijkers. Zo zeggen ze op Twitter allemaal hetzelfde. Een fan schrijft: “One thing about it, Netflix can make a good ass true crime documentary. Just finished Girl In The Picture and I’ve said WTF no less than 26 times…”

Andere fans schrijven: “I just finished watching “Girl in the picture” on Netflix and I don’t know how to feel about it. I’m so heartbroken as a mother I’d search high and low for my babies” en “So many people failed the girl in “The Girl In The Picture” on Netflix… Her mom, her employer, coworkers, her babysitter… they all could have stepped up. If you ever feel like something is wrong with someone and they can’t help themselves, SAY SOMETHING. 😔”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.