Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 6 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over de Love Is Blind-reünie

Het tweede seizoen van Love Is Blind staat nog maar sinds 11 februari op Netflix, maar is nu al een groot succes. De serie staat zelfs op nummer 5 in de top 10 in Nederland vandaag en wij snappen wel waarom. Love Is Blind is namelijk de perfecte dramaserie om te bingen en dat hebben fans massaal gedaan. Twitter gaat namelijk helemaal los over de Love Is Blind-reünie.

DRAMA!!

Love Is Blind

Kijkers smullen tegenwoordig van datingshows. Zo vielen Love Island, Married At First Sight en Too Hot To Handle in de smaak en onze meest recente favoriet Love Is Blind is daar geen uitzondering op. Niet zo gek dus dat fans de serie in no time hadden uitgekeken en met smart op de reünie aan het wachten waren. Afgelopen vrijdag verscheen dan eindelijk de Reünie-aflevering van Love Is Blind op Netflix en deze werd natuurlijk direct uitgebreid op Twitter besproken.

In Love Is Blind volg je een groep singles die op een hele bijzondere manier de liefde proberen te vinden. Zonder afleiding van de buitenwereld praten zij met verschillende potentiële liefdesbelangen zonder ze in het echt te zien. Als de singles na het voeren van verschillende gesprekken denken dat ze de ware hebben gevonden mogen ze een aanzoek doen en zullen de verloofde stellen elkaar voor het eerst zien.

Love Is Blind seizoen 2 reacties twitter
Netflix

Reünie

De Love Is Blind-reünie die afgelopen vrijdag op Netflix verscheen werd direct massaal bekeken. Als we Twitter mogen geloven stelde deze extra lange aflevering zeker niet teleur en naast al de brandende vragen die door de cast werden beantwoord hadden fans het op Twitter allemaal over maar één ding en dat was Shake.

Binnen de eerste twee minuten van de aflevering vroeg co-presentator Vanessa Lachay de groep of iemand nerveus was. Shake was natuurlijk de eerste die sprak en zei: “I’m nervous about how we get edited.” Hierop reageerde Shayne verrast en zei: “That’s what you’re going to lead with?” Vervolgens speelden de presentatoren verschillende fragmenten van Shake’s avontuur af en natuurlijk ging de cast los.

Fans

Fans konden zich ook niet inhouden en gingen na het kijken van de Love Is Blind-reünie direct naar Twitter om de aflevering en vooral Shake te bespreken. Zo schrijft een fan: “Absolutely love how Jarrette is putting Shake in his place!!! Let me keep watching… #LOVEISBLINDreunion #Loveisblind.”

Andere fans schrijven: “every time shake opens his mouth on the love is blind reunion everybody gets so annoyed lmfaoooooo”, “Shake when literally anyone talked on the reunion #LoveIsBlind #LOVEISBLINDreunion” en “Anytime Shake breathed, spoke or interrupted someone during the Reunion 🤮🤮🤮 #LOVEISBLINDreunion #LoveIsBlind”

Heb jij de Love Is Blind-reünie al gezien?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.