Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 19 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Kijkers maken allemaal dezelfde voorspelling over het einde van Love Is Blind seizoen 2

Netflix staat zoals wij allemaal weten vol met leuke series en films. Tegenwoordig vallen vooral de Originals van Netflix erg in de smaak bij kijkers en van een van deze series is vorige week het tweede seizoen uitgekomen. Je kan sinds 11 februari op Netflix genieten van het tweede seizoen van Love Is Blind en fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over het nieuwste seizoen.

Heb jij al gekeken?

Love Is Blind seizoen 2

Love Is Blind is terug op Netflix en dat betekent dat er een nieuwe groep singles is die blind de liefde proberen te vinden. In Love Is Blind praten singles zonder afleiding van de buitenwereld met verschillende potentiële liefdesbelangen zonder ze te zien. Hier hopen ze de persoon te ontmoeten met wie ze de rest van hun leven willen doorbrengen.

Als ze na verschillende gesprekken denken dat ze de ware hebben gevonden wordt er een aanzoek gedaan. Nadat het stel verloofd is zullen ze elkaar voor het eerst in het echt zien en keren ze terug naar de echte wereld. Hier gaan ze bezig met het plannen van hun trouwdag en het beter leren kennen van elkaar en wij komen erachter of liefde echt blind is.

Genoten van The Tinder Swindler? Dan zijn deze 10 Netflix-films en series echte aanraders

Twitter

Na het goed bekeken eerste seizoen van Love Is Blind lijkt het erop dat ook seizoen 2 van de Netflix-serie in de smaak valt bij kijkers. De serie staat in Nederland namelijk op nummer 5 in de top 10 Netflix in Nederland vandaag. Toch lijkt het erop dat kijkers van Love Is Blind een duidelijke mening hebben over het tweede seizoen van de Netflix-serie.

Fans laten weten dat ze verrast zijn door de strategie van bepaalde leden van de cast en ze vergelijken het tweede seizoen massaal met het eerste seizoen van Love Is Blind. Ook bespreken fans op Twitter wat zij verwachten van het eind van de serie en daarover hebben ze allemaal dezelfde mening.

Bridgerton seizoen 2: Netflix deelt de eerste trailer van het tweede seizoen

Reacties

Op Twitter zeggen fans namelijk allemaal hetzelfde over Love Is Blind seizoen 2. Zo schrijft een kijker: “None of these couples are gonna last #LoveIsBlind [sic].” Andere kijkers voegen toe: “none of these people are going to get married😂😂😂 #loveisblind”, “I feel like none of the Love Is Blind couples will end up together” en “I truly believe it’s gonna end with no one together and tbh I’m OK with that! I hate that the experiment is going to fail but maybe love really isn’t blind lol [sic].”

Heb jij Love Is Blind seizoen 2 al gezien?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.