Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 13 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Kijkers maken allemaal dezelfde opmerking over de nieuwe Netflix-serie Welcome to Eden

Iedere maand verschijnen er weer geweldige nieuwe series en films op Netflix. Zo ook in de maand mei, die alweer een tijdje geleden begonnen is. Naast 365 Days: This Day en Dirty Lines zijn kijkers op dit moment compleet obsessed met de Netflix-serie Welcome to Eden en wij snappen wel waarom.

Fans zeggen allemaal hetzelfde.

Welcome to Eden

De nieuwste Netflix-serie – Welcome to Eden – staat sinds 6 mei op Netflix en is nu al een grote hit over heel de wereld. De serie staat zelfs op nummer 3 in de Netflix-top 10 series van vandaag. Welcome to Eden gaat over vier tieners die zijn uitgenodigd voor het meest exclusieve feest in de geschiedenis, dat plaatsvind op een geheim onbewoond eiland en wordt georganiseerd door een nieuw drankmerk. Hoewel het eerst een geweldig feest lijkt, neemt de situatie al snel een rare wending.

Wat begint als een spannend avontuur verandert al snel in de reis van hun leven. Toch is het paradijs waarin ze zijn beland niet echt wat het lijkt en daar komen ze snel genoeg achter. De vier tieners raken namelijk verwikkeld in de geheimen en leugens van een verborgen en gevaarlijke gemeenschap. Welcome to Eden!

Reacties

Deze spannende Netflix-serie viel direct bij kijkers in de smaak en wij snappen wel waarom. Deze serie is namelijk een Spaanse thriller en zit vol met spannende momenten. Wij zijn na het kijken van de trailer dan ook direct obsessed. Niet zo gek dus dat fans op Twitter compleet los gaan over deze nieuwe Netflix-serie.

Zo schrijft een fan: “Welcome to Eden is the best thing I’ve watched on Netflix in so long.” Andere fans schrijven: “Welcome To Eden On Netflix Is A Must Watch 🙌🏾”, “Dear Netflix; I haven’t finished Welcome to Eden yet, but if you don’t renew it for another season, I swear to god I will do nothing about it because I’m a baby but PLEASE” en “Do yourself a favor and watch Welcome to Eden on Netflix.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.