Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 13 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Het lijkt erop dat Kim Kardashian en Kylie Jenner ruzie hebben op Instagram

Als jij een zus hebt weet je dat er wel eens een flinke ruzie kan ontstaan tussen zussen. Daar zijn de Kardashian/Jenner-zussen natuurlijk geen uitzondering op. Het lijkt er namelijk op dat Kim Kardashian en Kylie Jenner ruzie hebben met elkaar en ze zijn naar Instagram gegaan om deze ruzie uit te vechten.

OMG!

Kardashian/Jenner-zussen

Als je jarenlang Keeping Up With The Kardashians hebt gekeken, weet je dat de Kardashian/Jenner-zussen geen vreemden zijn als het aankomt op drama. Hun realityserie zit er zelfs vol mee en dit loopt zo nu en dan uit op een flinke ruzie. Want ja, ook de Kardashian/Jenner-zussen hebben wel eens ruzie met elkaar.

Zo zagen we hoe Kim en Kourtney Kardashian door een ruzie in een fysiek gevecht belanden en neemt North West ook geregeld wraak op haar moeder Kim Kardashian. Toch zorgen de bekende zussen er altijd voor dat ze over hun familieruzies heenkomen, maar het lijkt nu toch weer fout te zijn gegaan.

Doet Taylor Swift hier een boekje open over haar ruzie met Kim Kardashian?

Kim Kardashian en Kylie Jenner

Het lijkt er namelijk op dat er opnieuw ruzie is ontstaan tussen de zussen en dit keer gaat het om Kim Kardashian en Kylie Jenner. Oplettende fans hebben namelijk opgemerkt dat zij een behoorlijk openbaar ruzie hebben op Instagram en het heeft alles te maken met een sterrenbeeld. Ja, dat lees je goed. De zussen hebben namelijk een meningsverschil en zijn niet bang om die niet alleen met elkaar, maar ook met de rest van de wereld te delen.

Het meningsverschil begon toen een vriend van de familie – La La Anthony – een Instagram-bericht deelde met de tekst: “Ain’t no replacing a girl that gives both wifey and best friend vibes, that’s rare,” en voegde eraan toe: “She’s a Cancer.” Niet veel later deelde Kylie het verhaal van La La Anthony en schreef: “she’s a LEO”, wat natuurlijk het sterrenbeeld van Kylie is. Maar daar bleef het niet bij, want Kim deelde het verhaal van Kylie daarna opnieuw met de tekst, “Or a Libra ♎️😉😘” en tagde zowel Kylie Jenner als La La Anthony in haar verhaal.

kylie jenner kim kardashian ruzie
Instagram / @kimkardashian

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.