Inga Stoit
Inga Stoit Lichaam 4 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Killerbody: dit is de work-outroutine van actrice Sydney Sweeney

We proberen wat work-outs in ons leven, van HIIT of rennen tot yoga of pilates, maar het vinden van de perfecte work-outroutine lijkt voor velen toch moeilijker te vinden dan gehoopt. Ben jij, net als wij, op zoek naar de perfecte training? Dan heeft Sydney Sweeney de tip der tips.

Sydney Sweeney haar training

Sydney heeft al meerdere rollen mogen spelen. De personages die zij speelt zijn uiteraard anders, maar toch zien we haar vaak in de rol van een krachtige vrouw. In het ‘echt’ in zij net zo, ondanks dat zij glamoureus en mooi is, is zij ook sterk en stoer. Sydney is relaxed wat haar work-outs betreft. Ze loopt, rent, doet aan vechtsport en aan yoga. Ze houdt ervan om zichzelf uit te dagen, maar vindt het tevens leuk om nieuwe dingen uit te proberen.

Cardio

Sydney houdt ervan om te wandelen. Op een goede dag loopt ze gemiddeld 6,4 kilometer. Ze deelt haar wandelingen graag in tweeën. In de ochtend loopt zij een flink stuk met haar hond en dat doet zij in de avond vervolgens weer. Sydney houdt ook van hardlopen – alles met de benenwagen dus!

Yoga

Sydney doet af en toe aan yoga, maar ook aan verschillende soorten meditatie. Ze worstelt ermee om het regelmatig te doen. Ze geeft de voorkeur aan actievere vormen van lichaamsbeweging omdat ze moeite heeft om haar geest voldoende tot rust te brengen met yoga.

Work-outs vanuit huis

Als Sydney een uurtje extra over heeft, volgt ze graag een workout les of een online video. Sydney doet haar thuis trainingen meestal via Dogpound. Deze workouts zijn full-body workouts die veel de nadruk leggen op de core.

Vechtsporten en boksen

Sydney begon op 14-jarige leeftijd met vechtsporten. Sterker nog: ze is een getrainde MMA-vechter. Toen ze 18 was, behaalde ze de eerste plaats in een wedstrijd tegen mannen die in een hogere gewicht competitie zaten dan zij! Bizar stoer natuurlijk. Ze doet nog steeds aan vechtsporten, het liefste aan boksen. Oef, met deze meid wil je dus geen ruzie maken.

Workation: 10 x de tofste kantoren om deze zomer te gaan werken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.