Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 3 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Anne Hathaway had ooit een relatie met een oplichter en dit TikTok-account licht het bijzondere verhaal uit

Het lijkt wel alsof we allemaal zijn vergeten dat Anne Hathaway voor haar huidige man Adam Shulman, een relatie had met een knappe Italiaanse oplichter. Ja, het is echt waar! Hathaway was ooit verstrikt in een van de meest juicy scams in New York City en dit allemaal omdat ze uitging met de verkeerde kerel. De TikTokker @scamstories neemt ons mee terug in de tijd waar het verhaal zich afspeelde en vertelt alle details.

De actrice en de Italiaanse oplichter hadden voor vier jaar een relatie tot dat… hij werd opgepakt.

Anne Hathaway en haar relatie met oplichter Raffaello Follieri

Anne Hathaway, die destijds nog een student was, ontmoete Raffaello Follieri met hulp van vrienden en dit is waar het liefdesverhaal begint. De twee maakten hun relatie in 2004 officieel na het succes van Anne in de iconische film The Princess Diaries.

Maar wie is Raffaello Follieri nou precies?

Follieri was een ‘normale’ Italiaanse man die zich uiteindelijk op dezelfde manier als Anna Delvey in welvarende kringen wist te kletsen. Deze connecties brachten hem uiteindelijk in contact met voormalig president Bill Clinton – die hij later oplichtte, maar daarover straks meer.

@scamstories

Anne Hathaway may have had a happily ever after in the Princess Diaries, but we’d like to see a movie about her real life Prince Charming and his con artistry 👀👑#scamdalous @glamdemon2004

♬ original sound – Scamdalous

Ook een groot deel van zijn succes kwam door zijn vastgoedbedrijf, genaamd Follieri Group. Met dit vastgoedbedrijf hielp hij de katholieke kerk met het verkopen van haar eigendommen.

Hathaway en Follieri konden niet zonder hun luxe levensstijl. Zo vloog hij heen en weer vlieg van Italië naar The States om Hathaway te bezoeken.

Het (plotselinge) einde van de relatie

Maar aan een sprookje zit natuurlijk altijd een einde en dit keer kwam dat door de dubbele agenda van Raffaello. Hij werd gearresteerd wegens frauduleus gedrag met betrekking tot zijn investering met Clinton – ja echt, de Bill Clinton – van $50 miljoen USD, en werd uiteindelijk veroordeeld tot vierenhalf jaar.

Hathaway was zonder dit te weten, van de één op de andere dag de partner van een oplichter, en ook haar bezittingen moesten worden meegenomen.

Follieri onthulde later aan Daily Mail dat Hathaway na zijn arrestatie nooit meer contact heeft gezocht met de oplichter. Zo zegt hij: “I don’t blame Anne Hathway for ditching me overnight. If I remember, Annie’s last words were ‘I love you forever’ and we ended the call. That was 2 a.m. on June 24, 2008. At 6 a.m. I was arrested. I never spoke to Annie again.”

Wauw, het zou zo een plot van een film kunnen zijn – met natuurlijk Anne Hathaway in de hoofdrol. Maar een ding wat we wel van Anne kunnen leren en dat is dat als je ooit in het soort zelfde situatie belandt, is dat je ex gewoon het beste voor altijd kan ghosten.

Dit is hoe Emily Blunt denkt over een vervolg op de succesvolle film The Devil Wears Prada

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.