Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 29 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian-fans zeggen allemaal hetzelfde over haar nieuwe kapsel

We zien Kim Kardashian regelmatig verschijnen met een nieuw kapsel. Zo is het ook nu weer raak, want Kim Kardashian heeft haar witte lange haren ingeruild voor een stompe korte bob. Hoewel het haar, zoals gewoonlijk, weer prachtig staat zeggen fans wel allemaal hetzelfde over haar nieuwe coupe.

Back to blonde.

Kim Kardashian

Kim Kardashian is weer helemaal terug van weggeweest. De realityster is weer volop aan het genieten van haar leven. Vorige jaar zat ze namelijk midden in haar scheiding met rapper Kanye West, maar Kim is nu alweer een hele tijd gelukkig met niemand minder dan Pete Davidson. De twee tortelduifjes waren onlangs zelfs samen op vakantie.

Op de foto’s die Kim Kardashian van haar vakantie deelde was te zien dat de realityster een nieuw kapsel had genomen. Kim stond namelijk op de foto met peroxide blonde lokken. Toch duurde het niet lang voordat Kim opnieuw een nieuw kapsel introduceerde op haar Instagram-account en fans zeggen allemaal hetzelfde.

Reacties

Het blonde kapsel van Kim Kardashian was ook al te bewonderen tijdens het Met Gala. Veel fans dachten toen dat de realityster gebruik maakte van een pruik, maar niet veel later bleek het toch haar eigen haar te zijn. Kim onthulde zelfs dat het 14 uur duurde om haar haar zo blond te krijgen en fans zijn dan ook bezorgd om de kwaliteit van haar haar.

Vooral nu Kim Kardashian haar haar kort heeft geknipt denken fans dat er iets niet helemaal goed zit met haar lokken. Zo schrijft een fan: “Kimmy your hair fried.” Andere fans schrijven: “Where did your hair go though..?” en “OMG”.

De kans is wel groot dat Kims haar is beschadigd door al het bleken, maar of ze om die reden haar haar heeft kort geknipt weten we niet. Kim staat er namelijk bekend om dat ze haar haar regelmatig verandert.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.