Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 29 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Travis Barker is opgenomen in het ziekenhuis en zijn dochter vraagt om ‘prayers’.. wat is er aan de hand?!

Oh oh.. Travis Barker is gisteren opgenomen in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles. Wat er precies aan de hand is weten we nog niet, maar het lijkt niet te gaan om een griepje. Zijn kersverse vrouw Kourtney Kardashian was bij hem toen hij met de ambulance werd binnengebracht.

Travis Barker in het ziekenhuis

E! Entertainment omschrijft het als een ‘medical incident’, maar ook zij hebben nog niks gehoord over een eventuele oorzaak. Dochter Alabama Barker postte gister toch een verontrustend bericht op haar op haar Instagram Story:“Please send your prayers”, luidde het. Het lijkt er dus op dat Travis het wel degelijk zwaar heeft.

Bron: Instagram @alabamaluellabarker

Travis zelf postte ook iets op social media gister.. namelijk op zijn Twitter-account. Moeten we bezorgd zijn?

Het lijkt ernstig – maar deze quote kan ook verwijzen naar het nummer dat zijn vriend Machine Gun Kelly uitbracht in maart. Wel een bijzondere timing, dan.

Een sprookje

Kourtney en Travis trouwden een maand geleden in Italië (oké, ze trouwden daarvoor al twee keer) maar dit keer was het mét ceremonie. Hopelijk komt het allemaal goed met Trav en kunnen we twee nog lang genieten van hun zelfbenoemde fairytale.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.