Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 5 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit is de foundation die Kim Kardashian volgens haar make-up artist altijd draagt

Als het op make-up aankomt, moeten we bij de Kardashian-Jenners zijn. Vooral Kim Kardashian is een ster op het gebied van make-up en dat betekent dat we haar make-up artists dag en nacht in de gaten houden. Omdat Kim er altijd flawless uitziet, willen we maar wat graag weten welke producten ze gebruikt. Gelukkig verklapt make-up artist Ash K Holm nu welke foundation Kim al-tijd draagt.

In een tutorial vertelt ze welke producten ze gebruikt als ze Kim Kardashian opmaakt. Is die research toch niet voor niks geweest.

Favoriete foundation van Kim Kardashian

Make-up artist Ash K Holm deelt make-up tutorials op haar YouTube-kanaal. In haar laatste video deelt Ash een tutorial waarin ze de make-up look van Kim Kardashian tijdens het interview met David Letterman uitlegt. Voor deze look creëerde Ash een klassieke Kim-uitstraling met warme tonen rond de ogen en op de huid. Toch was er een kleine twist: een sexy winged eyeliner zorgde voor wat extra hotness.

En hoewel het grootste deel van de producten bestond uit KKW Beauty (wij zijn verliefd op het KKW Beauty Classic Eyeshadow Palette), deelde Ash ook de favoriete foundation van Kim Kardashian. En dat is natuurlijk info waar iedereen op zit te wachten. Volgens Ash is dit de all time favorite van Kim en draagt ze de foundation dagelijks. Ash beschrijft het als “a dreamy foundation to use on anyone’s skin”. Ze heeft het natuurlijk over de Giorgio Armani Luminous Silk Foundation.

Giorgio Armani Beauty – Luminous Silk Foundation (€53)


kim kardashian foundation
Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Ash K Holm

In haar video legt ze uit dat Kims favoriete foundation in de huid smelt, geweldige dekking geeft en dat het voelt als een serum. Ook vertelt Ash dat het de perfecte foundation is voor de rode loper en dat het een absolute must is voor iedere make-up artist.

En dat betekent natuurlijk dat wij de foundation direct in ons winkelmandje gooien. Mocht je fan zijn van de make-up van Kim Kardashian, dan raden we je aan om een kijkje te nemen op het YouTube-kanaal van Ash. De hele video bekijk je hieronder.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.