Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Food 5 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Feeling hot – McDonald’s lanceert vandaag de (Veggie) Spicy McChicken

De iconische McChicken van McDonald’s is geen vreemde van ons. En omdat het nieuwe jaar wel wat extra pit kan gebruiken, lanceert McDonald’s nu een nieuwe variant van de befaamde kipburger: de Spicy McChicken. Eerder kwamen ze al met Spicy Chicken McNuggets en nu komt daar dus ook een pittige burger bij. En dat is nog niet alles: de Spicy McChicken is er ook in een Veggie-variant.

De nieuwe Spicy McChicken is vanaf vandaag tot en met 22 februari verkrijgbaar via McDrive, McDelivery en Take-Out.

(Veggie) Spicy McChicken

Zoals we al zeiden is de McChicken een favorietje van ons, maar soms kunnen we wel wat extra pit gebruiken. En na een jaar als 2020 is dat zeker het geval, dachten ze ook bij McDonald’s. De kipburger is nu tijdelijk beschikbaar met een heerlijk, pittig sausje. En dat willen we natuurlijk maar wat graag proeven.

Niet alleen kipliefhebbers kunnen genieten van deze nieuwe burger, ook de Veggie McChicken is nu in een hete variant verkrijgbaar. En zoals we al weten is de Veggie McChicken net zo lekker en crunchy, maar dan vegetarisch. En nu ook pittig. Zet je goede voornemens dus nog maar even opzij, want deze burger kun je niet aan je voorbij laten gaan. En er is ook wat haast geboden, de Spicy McChicken is namelijk maar tot en met 22 februari verkrijgbaar.

mcdonald's mcchicken
McDonald's

Tijdelijke variant op klassieke burger

Het is niet de eerste keer dat McDonald’s met een tijdelijke variant van een klassieke burger komt. Zo lanceerden ze afgelopen jaar al een Veggie McKroket en werden de McNuggets ook in twee nieuwe smaken gelanceerd. Ook is de fastfoodketen al langer op de vegetarische tour.

Sinds begin 2019 heeft McDonald’s al vijf vegetarische producten geïntroduceerd op het menu. Daarmee zet de fastfoodketen stappen naar een menu voor iedereen. Nu is het tijd voor een Veggie Spicy McChicken (een hele mond vol). Onder de huidige maatregelen zijn beide burgers – en alle andere heerlijke McDonald’s producten – te bestellen via de McDrive, McDelivery en Take-Out. I’m lovin’ it.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.