Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 20 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian heeft de moeder van Pete Davidson ontmoet

Zoals we allemaal weten zijn Kim Kardashian en Pete Davidson alweer een tijdje aan het daten. In begin november waren het alleen nog geruchten die rondgingen over het stel, maar het duurde niet lang voordat Kim en Pete hun relatie niet meer konden verbergen. Nu lijken ze opnieuw een belangrijke stap te hebben genomen, want Kim Kardashian heeft de moeder van Pete Davidson ontmoet.

Het wordt steeds serieuzer tussen de twee.

Kim Kardashian en Pete Davidson

Het begon allemaal toen Kim Kardashian bij SNL haar debuut als tv-presentator maakte. In dit optreden maakte ze verschillende grappen over zichzelf en haar familie en vertelde ook dat ze van Kanye West is gescheiden door zijn persoonlijkheid. Hoewel we natuurlijk afgeleid waren door de leuke personages die Kim speelde, hadden we kunnen weten dat zij en Pete iets met elkaar hadden.

Tijdens het SNL-debuut van Kim Kardashian hebben we Kim en Pete namelijk zien zoenen. Voor een scène waarin de twee Aladdin en Jasmine speelden deelden ze een kus op het vliegend tapijt. Ook is het niet de eerste keer dat Pete Davidson is gaan daten met een celebrity die te zien was bij SNL. Hij begon namelijk ook te daten met Ariana Grande net nadat zij een verschijning maakte bij SNL.

kim kardashian hilarische fail bbl en heupimplantaten verwijderd
ROSALIND O'CONNOR/NBC

Kim Kardashian deelt voor het eerst details over haar romance met Pete Davidson

Moeder ontmoet

We weten allemaal dat Pete Davidson de momager van Kim Kardashian (aka Kris Jenner) al meerdere keren heeft ontmoet. Daardoor lijkt het passend dat zijn nieuwe vriendin Kim Kardashian ook zijn moeder zou ontmoeten. Dit weekend deed het nieuwe stel precies dat, want op weg naar Staten Island in New York heeft Kim naar verluidt de moeder van Pete ontmoet.

Het paar ging dit weekend op een geheime date naar de bioscoop, samen met Scott Disick en een onbekende brunette. In een clip die door een fan op TikTok is gedeeld zien we hoe de koppels na de bioscoop Angelina’s Ristorante binnenlopen. “Kim and Pete and Scott and a bunch of others all dined together, lots of the food was presented family style and plates were just brought out, but there were laughs, food and wine a plenty,” vertelt een insider aan HollywoodLife, toevoegend dat de groep “erg aardig” was en een “echt leuke tijd” hadden.

@rosieromao

♬ original sound – Rosio

Eén ding is zeker: elkaars ouders ontmoeten is niet iets wat je zomaar doet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.