Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 19 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

De overlijnde lippen van Hailey Bieber zijn alles wat je vandaag wilt zien

Als er één iemand is waar we altijd terecht kunnen voor wat inspiratie, dan is het wel Hailey Bieber. Het model zorgt er namelijk dag in, dag uit voor dat ze er prachtig uitziet. Of het nou een nieuwe haarkleur of een geweldige outfit gaat: Hailey Bieber geeft ons dagelijks alle inspiratie die we nodig hebben. Nu kunnen we niet stoppen met staren naar de overlijnde lippen van Hailey Bieber en als je de foto ziet snap je precies waarom.

Wij maken aantekenen.

Hailey Bieber

Celebrities hebben meestal grote glam squads die ervoor zorgen dat ze er dagelijks tiptop bijlopen, maar Hailey Bieber laat op haar YouTube-kanaal zien dat ze het ook prima zelf kan. Zo deelt het model verschillende haarroutines op haar kanaal en laat ze zien hoe ze zich in de avond klaar maakt voor bed. Je snapt natuurlijk dat wij al deze video’s allang hebben bekeken.

Op Instagram deelt Hailey ook de mooiste kiekjes van zichzelf. Zo liet ze in oktober zien dat ze haar haar in een prachtige bruine kleur had geverfd en krijgen we geregeld behind-the-scènes beelden te zien van haar tripjes rond de wereld. Nu heeft het model opnieuw een foto gedeeld en dit keer draait het allemaal om haar make-up look en wij moeten eerlijk zeggen: wij zijn obsessed.

Deze make-up-hack geeft je vollere lippen zonder ze te overlijnen

Make-up look

De make-upartist van Hailey Bieber – @nikki_makeup – doet de make-up van veel celebrities. Zo zien we op haar Instagram-account ook celebrities als Rosie Huntington-Whiteley en Kris Jenner voorbijkomen. Voor de look van Hailey is Nikki gegaan voor een vrij naturel look, maar ze heeft uitgepakt bij de ogen en de lippen van het model.

Op de Instagram-foto is namelijk te zien dat Hailey Bieber een prachtige donkergroene eyeliner draagt, met daaronder een nude smokey eye met glitter details. Toch is er één onderdeel van deze look onze absolute favoriet en dat zijn de overlijnde lippen van Hailey Bieber. Door een donkere lipliner te gebruiken heeft Nikki ervoor gezorgd dat er meer dimensie ontstaat bij de lippen van Hailey Bieber en dit zorgt ervoor dat haar lippen groter lijken.

Hailey Bieber is fan van de stick-on beautytrend en deelt foto op Instagram

Reacties

Wij zijn niet de enigen die helemaal obsessed zijn met deze look. Fans reageren namelijk ook massaal onder de foto van Nikki. Zo schrijft een fan: “can we get a tutorial on this look or can you recreate it?” en andere fans schrijven: “What is this lip combo 😍” en “😍😍😍😍 what did you use on her lips?”

Wil jij jouw lippen ook op de perfecte manier overlijnen? Lees dan dit eerder geschreven artikel over het overlijnen van je lippen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.