Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 20 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

De empanada’s van Emma Hernan uit Selling Sunset zijn bizar duur

Selling Sunset is een van onze favoriete realityprogramma’s. Niet zonder goede reden, want de serie zit vol met drama. In het vierde seizoen – dat nu twee maanden op Netflix staat – zien we dat er twee nieuwe makelaars bij The Oppenheim Group komen. Een van deze makelaars is Emma Hernan en ze vertelt in de serie dat ze ook een bedrijf heeft die empanada’s verkoopt. Nu zijn wij natuurlijk ontzettend benieuwd wat deze empanada’s kosten.

Wij gokken dat ze niet goedkoop zijn.

Selling Sunset seizoen 4

Selling Sunset seizoen 4 is sinds 24 november te zien op Netflix. We hebben een flinke tijd moeten wachten voordat we na seizoen 3 weer konden genieten van de makelaars. Het vierde seizoen van de realityserie liep namelijk vertraging op door de coronacrisis. Toch hebben we ontzettend genoten van het nieuwste seizoen toen het online kwam, want we hebben het in een week uitgekeken.

In het vierde seizoen van Selling Sunset zagen we hoe Vanessa Villela en Emma Hernan zich toevoegden aan The Oppenheim Group. We weten allemaal dat in Selling Sunset elk seizoen genoeg drama te zien is, maar deze nieuwe makelaars kregen het voor elkaar om voor nog meer drama te zorgen. Emma heeft namelijk een relatie met de ex van Christine en Vanessa probeert de oude fouten van Christine recht te zetten.

Zoveel geld hebben de castleden van Selling Sunset op hun bank staan

Empanada’s

Toch gaat het vierde seizoen niet alleen over hoe Emma een relatie heeft met de ex van Christine. Tijdens haar introductie horen we namelijk dat ze nog een eigen bedrijf runt naast dat ze een makelaar is. Ze verkoopt namelijk empanada’s en als succesvolle business vrouw vertelt ze hier natuurlijk uitgebreid over in de serie.

Zo weten we dat ze deze empanada’s via een website verkoopt en dat ze ze in alle soorten en maten heeft. Zo verkoopt ze de empanada’s bijvoorbeeld in een vegan-, pizza- en cheeseburger-variant. Hoewel Vanessa niet onder de indruk bleek te zijn van de smaken waarin Emma haar empanada’s verkoopt, zijn wij wél onder de indruk over de prijs van deze heerlijke snackjes. Na een blik op de webshop van Emma te werpen kwamen we erachter dat er een behoorlijk prijskaartje aan hangt. Je betaalt voor 36 empanada’s namelijk €115, maar je hebt dan volgens Emma wel empanada’s van échte kwaliteit.

Selling Sunset: Maya Vander onthult dat de producers de show compleet verdraaien

Wij halen onze empanada’s toch maar gewoon bij de supermarkt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.