Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 7 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian strikt deze iconische supermodellen voor haar nieuwste SKIMS campagne

Het lijkt wel alsof alles wat de Kardashians aanraken verandert in goud. Zo heeft Kim Kardashian niet alleen een succesvol make-up merk, KKW beauty, maak ook haar shapewear-merk SKIMS gaat als een trein. De nieuwe campagne van SKIMS is net uitgebracht en vier iconische supermodellen spelen de hoofdrol.

ICONIC.

SKIMS

SKIMS is het shapewear-merk dat Kim Kardashian oprichtte in 2019. Het bedrijf verkoopt corrigerend ondergoed dat op zijn zachtst gezegd in de smaak valt bij veel vrouwen, want de items gaan als warme broodjes over de toonbank. Zo verkocht de allereerste collectie van het merk binnen een aantal minuten uit. Impressive.

Nieuwe campagne

Voor de nieuwe campagne van SKIMS heeft Kim vier iconische modellen gestrikt. HOW?! Het gaat hier om niemand minder dan Heidi Klum, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel. In de campagne zijn ze alle vier gekleed in een nude set uit de Fits Everybody Underwear-lijn van het ondergoedmerk.

De supermodellen hebben allemaal gewerkt voor lingeriemerk Victoria’s Secret en poseren nu voor de eerste keer met zijn vieren samen voor de ‘Icon’-campagne. “Every one of them has played such a unique and lasting role in shaping the industry. Equipping these amazing women in our Fits Everybody’s Underwear collection is truly a full circle moment for me”, zegt Kim over de vier modellen.

Over de lijn zelf zegt Kim dat het de best verkopende collectie sinds de lancering is, omdat het volgens haar een echte “gamechanger” is. Het ondergoed past iedereen geweldig, omdat het tot twee keer zijn maat kan uitrekken én het zich naar je lichaam vormt. Ook is de lijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren zodat er voor iedereen wat te vinden is.

Photobombing

Zelf kon Kim het niet laten om zich ook even bij het gezelschap te voegen om te poseren voor de camera: “OK so I wasn’t supposed to be in this @SKIMS campaign but I stopped by and jumped in because it was too iconic.” Wij geven Kim groot gelijk, ze past er in ieder geval geweldig tussen.

Wij vinden de foto’s prachtig geworden. Iconic zelfs.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.