Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 6 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian werkt aan een eigen interieurlijn en die komt sneller dan we denken

Dat Kim Kardashian vele talenten heeft, moge duidelijk zijn. Zo heeft ze al verschillende beautyproducten gelanceerd en gaat het erg goed met Skims. Toch lijkt ze het nu over een compleet andere boeg te gooien: ze is namelijk al een jaar bezig met het opzetten van haar eigen interieurlijn.

We vertellen je alles wat je moet weten.

Kim Kardashian werkt aan eigen interieurlijn

Na succes te hebben gevonden in KUWTK en het verkopen van shapewear, heeft Kim Kardashian besloten een ander pad te nemen. Volgens US Weekly lijkt het er namelijk op dat de Kardashian bezig is met het opzetten van een eigen interieurlijn. Ze is hier nu een jaar mee bezig, en volgens verschillende bronnen komt het sneller dan we denken.

Kim will be ready to announce the first drop of her home line in a couple weeks,” vertelt een bron die vlak bij de 40-jarige ster staat aan US Weekly. “Kim is going to launch several candles, room scents, throws and decorative items and then will be launching furniture for every room in the home.

Kim Kardashian kleedt Team USA met Skims tijdens de Olympische Spelen

Woonaccessoires en meubels

Het ziet er naar uit dat er in de interieurlijn dus niet alleen woonaccessoires te vinden zullen zijn, maar ook meubelstukken die passen bij de stijl van Kim. Volgens verschillende bronnen zal de uitstraling van de interieurlijn dan ook erg veel lijken op projecten die ze voorheen heeft gedaan, maar ook op haar eigen inrichting. Rustig, chic, maar vooral ruimtelijk en modern. Een bron vertelt, “Kim’s design aesthetic is luxe minimalist, lots of neutral colors with extravagant textures.”

Meer over de mogelijke interieurlijn weten we nog niet – Kim Kardashian zelf heeft zich tot nu toe nog niet openlijk uitgesproken over haar plannen, maar het ziet er naar uit dat we nog veel kunnen verwachten wat nieuwe projecten betreft. Wel weten we dat Kim zich in maart 2021 een nieuw bedrijf heeft ingeschreven met de naam “SKNN BY KIM”. We’ll keep you posted.

Nieuwe realityserie volgt de scheiding van Kim Kardashian en Kanye West

US Weekly

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.