Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 29 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian kleedt Team USA met Skims tijdens de Olympische Spelen

Kim Kardashian kleedt de Amerikaanse atletes die meedoen aan de Olympische Spelen in Tokio. Haar loungewear en ondergoed van Skims krijgt een Olympische status en behoort nu tot het officiële pakket aan kleding voor Team USA. En daarmee maakt Kim K een nieuwe stap met haar razendpopulaire merk.

Ze deelt het nieuws op Twitter.

Kim Kardashian kleedt Team USA in Skims

“Ik ben vereerd om aan te kondigen dat Skims de officiële lijn met onderkleding, pyjama’s en loungewear voor Team USA heeft ontworpen”, aldus Kim Kardashian op Twitter. Daarbij zie je de eerste beelden van de Amerikaanse atletes die het officiële Olympische ondergoed dragen. “Alle items komen beschikbaar via een capsulecollectie, vervolgt ze.

Als onderdeel van de samenwerking krijgen alle 626 vrouwen binnen Team USA het pakket met ondergoed, slaapkleding en loungewear. De Skims-collectie van Kim Kardashian wordt omschreven als premium, ademend en ultrazacht. De items zijn bedoeld om atleten tijdens de Olympische Spelen te helpen afkoelen, herstellen en de nodige rust te bieden rond de wedstrijden.

Campagne met Amerikaanse Olympische atletes

“We zijn trots om vrouwelijke atleten te ondersteunen tijdens de Paralympische en Olympische Spelen in Tokio”, zegt Kim Kardashian in een ander statement. “Deze vrouwen zijn rolmodellen voor jongere meisjes, inclusief mijn eigen dochters, en laten ze zien dat alles mogelijk is als je maar hard genoeg werkt. Het ondergoed en de loungewear van Skims zijn ontworpen om vrouwen in staat te stellen zich elke dag op hun best te voelen en we zijn verheugd om deze boodschap samen met Team USA te helpen verspreiden.”

Centraal in de campagne staan de Olympische atleten Alex Morgan, Haley Anderson, Scout Bassett, Dalilah Muhammad en A’ja Wilson. De shoot is gemaakt door fotograaf Vanessa Beecroft. Kim Kardashian post vol trots de eerste foto’s van de campagne op Instagram en Twitter.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.