Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Films & Series 27 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Hello You: Netflix deelt trailer van ‘You’ seizoen 4 en Joe was nog nooit zo creepy

Netflix onthult afgelopen weekend de eerste trailer en de releasedatum voor seizoen 4 van ‘You‘, de hitserie met Penn Badgley als seriemoordenaar Joe Goldberg. De nieuwe trailer geeft ons een kijkje in de cast die we gaan zien in het nieuwe seizoen en onthult ook details over het volgende hoofdstuk van Joe’s met bloed doordrenkte verhaal.

Joe is back, maar dit keer als Professor Jonathan.

Wat kunnen we verwachten in seizoen 4 van You?

 

Na al de choquerende gebeurtenissen van seizoen 3, krijgt Joe in het volgende seizoen van You een nieuw begin. En dit doet hij door een nieuw leven op te bouwen in Londen, Engeland.

In Londen neemt Joe een nieuwe identiteit aan als professor Jonathan Moore. In de trailer belooft Joe dat hij zijn buitenschoolse activiteiten strikt professioneel zal houden. Toch weten wij al dat hij zichzelf niet kan beheersen en dat hij binnenkort weer gruwelijke misdaden zal gaan plegen.

Voor degenen die seizoen 3 al hebben gezien weten dat de serie eindigde met Goldberg die naar Parijs reisde om zijn nieuwe obsessie, Marienne Bellamy te volgen. Penn Badgley, aka Joe,  vertelde Entertainment Tonight al eerder dit jaar het nieuwe seizoen in plaats van Parijs naar Londen is verhuisd omdat het goedkoper is om daar te filmen.

Penn vertelt in hetzelfde interview ook dat het nieuwe seizoen wat anders aan kan voelen dan de vorige seizoenen.“The tone is similar but it’s shifting in that there is a different format. We’re using a different format,” vertelt hij aan ET Online. “It’s almost like we’re shifting the genre slightly. And I think it works.”

Netflix deelt behind the scenes van ‘You’ seizoen 4, maar TikTokkers hebben de betere content

De cast van seizoen 4

Een van de potentiële slachtoffers van Joe is Marianne (Tati Gabrielle), die aan het einde van seizoen 3 ontsnapt met haar dochter. Andere potentiële slachtoffers in de trailer zijn nieuwe vaste personages Nadia (Amy-Leigh Hickman) en Kate (Charlotte Ritchie).

De trailer introduceert ook Ed Speleers als Rhys, de nieuwe collega van Joe. Maar er zijn ook nieuwe vrienden in Joe’s sociale kring, mensen die hij lijkt te haten, maar er toch voor kiest om mee om te gaan. Deze nieuwe vrienden zijn Tilly Keeper als Lady Phoebe, Lukas Gage als Adam, Niccy Lin als Sophie, Aidan Cheng als Simon, Eve Austin als Gemma, Ozioma Whenu als Blessing en Dario Coates als Connie.

De release datum

You seizoen 4

Voor het nieuwe seizoen moeten we nog even wachten. Het eerste deel van seizoen 4 komt namelijk pas uit op 10 februari 2023, en het tweede en laatste deel van seizoen 4 volgt op maart op 10 maart 2023.

Nog even geduld dus, maar de opnames in Londen zijn al afgerond, dus we verwachten dat we de komende maanden meer details krijgen van het komende seizoen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.