Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 4 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian en Kanye West praten niet langer met elkaar en bereiden zich voor op scheiding

In januari kwam het nieuws naar buiten dat Kim Kardashian en Kanye West gaan scheiden. En hoewel er tijd overheen ging waarin sommige fans dachten dat ze weer bij elkaar kwamen, lijken ze hun scheiding nu dan toch echt te realiseren.

Volgens een bron zijn ze klaar met elkaar en willen ze niet meer met elkaar praten.

Kim Kardashian en Kanye West: de scheiding

De scheiding moet juridisch nog worden aangevraagd, maar volgens een bron is dat alleen een formaliteit. De bron, die dichtbij Kim staat, vertelt aan E! News dat Kim en Kanye “compleet klaar met elkaar zijn en niet langer met elkaar praten.” Ook zegt de bron dat Kim zich sterk probeert te houden en verder probeert te gaan met haar leven.

Hoewel er al eerder scheidingsgeruchten naar buiten kwamen, vertelt de insider dat het deze keer echt gaat gebeuren. Kim Kardashian moet de formele procedure nog starten omdat ze “nog bezig is met het aankondigen van de scheiding en alles daaromheen.” Toch lijkt er geen weg meer terug, want de scheiding is “al officieel in haar hoofd.” En volgens de bron is ook Kanye helemaal klaar met het huwelijk en gaat hij verder met zijn leven.

Kim en Kanye willen allebei scheiden

Volgens de bron is ook Kanye helemaal klaar met het huwelijk en gaat hij verder met zijn leven. Hij zou de scheiding liever eerder dan later rond maken. Volgens de bron maakt het hem niet uit dat Kim Kardashian nog niet klaar is. “Het maakt hem niet uit wat Kim’s prioriteiten zijn bij het wachten op een echtscheidingsaankondiging”, legt de tweede bron uit. “Als het moet, zal hij een dossier indienen voordat ze er klaar voor is. Hij wil net zo graag scheiden als Kim.”

Kim Kardashian lijkt zich nu vooral te focussen op haar vier kinderen: North West, Saint West, Chicago West en Psalm West. Natuurlijk gaat een groot deel van haar tijd ook naar haar werk. Zussen Khloe en Kourtney helpen Kim dan met de kinderen. “Alle zussen zijn zich bewust van de situatie en steunen haar. Ze houden allemaal van Kanye als een broer, maar zijn het erover eens dat ze het beste uit elkaar gaan,” vertelt de bron.

De afgelopen week bracht Kim Kardashian wat dagen door met haar zussen Khloe, Kourtney en Kylie en de kinderen op de Turks- en Caicoseilanden. Kim postte een foto op Instagram met de tekst, “just chillin”.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.