Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 4 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner en Kendall Jenner dragen monochrome outfits in hun eigen stijl

Hoewel Kylie Jenner en Kendall Jenner zussen zijn, hebben ze beiden een compleet andere stijl. Kendall is wat meer een tomboy, terwijl Kylie zich vaak in wat strakkere outfits hult waar haar curves goed in uitkomen. Gisteren werden de twee samen gespot in dezelfde soort outfit, maar natuurlijk wel in een compleet andere stijl.

Ze droegen allebei een monochrome outfit tijdens een dinner date in Santa Monica.

Kylie Jenner en Kendall Jenner dragen monochrome outfits

Gisteravond werden Kendall en Kylie Jenner gespot in Santa Monica terwijl ze restaurant Giorgio Baldi verlieten. Ze gingen beiden voor een volledige monochrome outfit, compleet in hun eigen unieke stijl. Kylie Jenner ging voor een oranje head-to-toe look met een puffer van Enire Studios, een strakke legging en combineerde het met wortelkleurige hakken van Givenchy.

Kendall Jenner daarentegen koos voor een minimalistische, bruine look. Ze droeg een doorschijnend topje met een spencer (die de afgelopen maanden een heropleving hadden). Kendall maakte de outfit af met een bruine pantalon met hoge taille van Bevza en bruine lakschoenen.

Andere stijl

En hoewel de zussen allebei een compleet andere stijl hebben, droegen ze beiden een outfit in hetzelfde thema. Ze hulden zich van top tot teen in één effen kleur. Natuurlijk was de outfit van Kendall Jenner iets meer ingetogen en boyish. Zij kiest vaker voor rustige, effen outfits van labels als The Row en Acne Studios.

Kylie Jenner ging all-out met een oranje look, een kleur die ze vaker draagt. Voor de gelegenheid plaatste Kylie nog een foto van zichzelf en haar poserend voor de Lamborghini Urus van Kendall Jenner. Bij de foto schreef ze op Instagram, “two pretty best friends.” Kendall reageert onder de foto, “i❤️ matching my car 🥰” en anderen reageren met, “y’all different 😍” en zus Khloe Kardashian schrijft onder de foto, “Big mood!!!!!!”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.