Britta van Aggele
Britta van Aggele Fashion 7 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Kim Kardashian droeg een look compleet gemaakt van tape voor de show van Balenciaga

Het is Paris Fashion Week en dat betekent dat de stad drukker is dan ooit. Niet alleen met modellen, maar ook met celebrities die de verschillende shows bezoeken. Zo is ook Kim Kardashian op dit moment in Parijs en de realityster was gisteren aanwezig bij de show van Balenciaga. Hier droeg de realityster een nog nooit geshowde look: een outfit volledig gemaakt van tape.

Ja, je hoort het goed: tape!

Kim Kardashian

Het gaat ontzettend goed met Kim Kardashian. Niet alleen in haar carrière loopt alles op rolletjes, maar ook in haar persoonlijke leven lijkt de Skims-oprichter alles eindelijk op de rit te hebben. Ze heeft namelijk al een tijdje een relatie met Pete Davidson en werd vorige week officieel single verklaard door de rechter. Dit zorgde ervoor dat Kim Kardashian haar Instagram-naam veranderde van Kim Kardashian West naar Kim Kardashian en gisteren introduceerde ze ons aan een van de meest iconische looks ooit.

Als er iemand bekend staat om haar gewaagde looks, dan is het wel Kim Kardashian. Van haar volledig zwarte Balenciaga Met Gala-outfit tot haar Mugler-jurk met korset: Kim Kardashian zorgt er elke keer weer voor dat ze er fabulous bijloopt. Het was dus absoluut geen verassing dat de 41-jarige realityster gisteren opnieuw de show stal tijdens de show van Balenciaga met haar look die compleet was gemaakt van tape.

Balenciaga

Zoals je vast wel weet is Kim Kardashian een echte fan van Balenciaga. De realityster draagt namelijk regelmatig outfits van het merk en zat gisteren bij de show front row. Toch is haar nieuwste look de meest iconische Balenciaga-outfit die Kim ooit heeft gedragen, want haar look was volledig gemaakt van geel met zwart Balenciaga-tape.

Kim showde haar outfit op social media en gaf fans een kijkje achter de schermen hoe haar outfit tot staand kwam. Ze deelde namelijk een video van hoe haar team haar bedekte met tape en schreef: “Getting ready for @BALENCIAGA.” Zelfs haar schoenen en haar tas werden volledig bedekt met tape en haar outfit zorgde al snel voor een regen van reacties.

Kim Kardashian look balenciaga tape
Instagram / @kimkardashian

Fans

Fans waren er snel bij om een reactie te geven op de look van Kim Kardashian. Zo schrijft een fan: “You won 2022. This look is beyond! I can’t wait to see more outside of the box looks. What I love about you is that you dare to be different!” Een andere fan schrijft: “How much them rolls of tape cost. 🤑🤑🤑 I know them shits is high asf!”

Fans vroegen zich vooral af hoe de realityster naar het toilet ging met deze Balenciaga-look. Zo schrijft een fan: “Nobody: Kim Kardashian: taking all that Balenciaga tape off after the Fashion show to pee” en een andere fan schrijft: “SMH, what happens if you have to go to the ladies room, it’s know easy way out of this ….”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.