Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 24 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian maakte een noodlanding onderweg naar eigen verjaardagfeest en belandde bij In-N-Out

Afgelopen weekend vierde Kim Kardashian haar 42ste verjaardag en natuurlijk was het de bedoeling van de realityster om dat op grootste manier aan te pakken met een privéjets als vervoer. Toch werden alle plannen gecanceld en eindigde ze bij de locale ‘snackbar’, In-N-Out Burger, voor een snelle hap. De reden? Slecht weer.

Prive-jet voor Kim’s verjaardag maakt noodlanding

Als de Queen of Reality jarig is, dan moet dat natuurlijk op overdadige wijze gevierd worden. Het game-plan van de avond bestond uit een overdaad aan bloemen, een diner inclusief enorme taart, een privéjet naar Las Vegas en concert van Usher. Voor alles was gezorgd. De meest shiny outfits, maskers en bekers met Kim’s hoofd, showgirls om het gezelschap in de jet te ontvangen en jello-shots. Er bleef maar één ding over dat niet te regelen was.. Het weer. Toen het vliegtuig de landingsbaan in Las Vegas naderde bleek dat het onverantwoord zou zijn om het feestgedruis te laten landen vanwege slecht weer. “Safety first always“, schrijft Kim K erover op haar Instagram-story.

Kim Kardashian bij burger restaurant na mislukte verjaardag
Story Kim Kardashian Instagram @kimkardashian

Enorme baaldag voor Kim

Om er nog eens een schepje bovenop te doen bleek dat een aantal van haar vrienden – waaronder La La Anthony – en crew members van The Kardashians wél aanwezig waren bij het Usher concert. Zij waren al eerder ingevlogen om de b’day bash van Kim mee te kunnen vieren en zorgden bij Kim voor de nodige FOMO.

La La Anthony bij Usher concert
Story La La Anthony Instagram @lala

Ushers reactie

Usher kreeg ondertussen weet van alle posts van Kim en haar “in het water gelopen” verjaardagsfeest en gaf via zijn eigen Instagram Stories aan dat Kim altijd welkom is bij zijn show.

Usher instagram story voor Kim Kardashian
Story Usher Instagram @usher

“First of all, happy birthday Kim. I hate that y’all didn’t make it to the show last night. But listen, open arms to you whenever you want to come.I know you’re still celebrating your birthday, and you can celebrate it at the next show if you come then. Or whenever, we got three more shows. Officially, Libra season has stopped, Scorpio season has started, and if you’re anything like us Libras then you celebrated your birthday the entire month. Anyway, happy birthday Kim, hope you enjoyed yourself in LA. And come on out here to Vegas and turn up with me!” zegt de zanger in een video op zijn story.

Schrale troost

Nadat het vliegtuig vol celebrities weer veilig in Los Angeles geland was moest er tóch nog even een plan gemaakt worden om Kim te troosten na het mislukte feest. In de reuze extravagante outfits gingen de Kardashians en hun aanhang naar de locale In-N-Out Burger, voor een feestelijk maar gefrituurd troostmaaltje. Eind goed al goed. Voor de andere bezoekers van het burgerrestaurant moet het in ieder geval voor een sensationele avond hebben gezorgd.

Kim K viert verjaardag bij burger restaurant
Instagram @kimkardashian

Dit verdient Kim Kardashian per seconde

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.