Emma Toussain
Emma Toussain Modenieuws 24 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Louis Vuitton onthult nieuwste limited handtassencollectie en je wil ze allemaal hebben

Modehuis Louis Vuitton onthult de vierde editie van de limited Artycapucines handtassencollectie en die is echt to die for. Dit jaar brengen zes nieuwe toonaangevende moderne artiesten hun unieke visie op deze tijdloze en vrouwelijke klassieker van Louis Vuitton: de Capucines handtas. De zes internationale artiesten die een eigen visie op de handtas hebben gemaakt zijn Daniel Buren, Kennedy Yanko, Park Seo-Beo, Amélie Bertrand, Peter Marino en Ugo Rondinone. Een hele eer.

Louis Vuitton Artycapucines

Artycapucines-collectie, die ontwerpen omvat van gerenommeerde artiesten zoals Henry Taylor, Beatriz Milhazes, Urs Fischer, Zhao Zhao, Vik Muniz, Paola Pivi en Tschabalala Self, laat zien dat mode in combinatie met kunst en vakmanschap een hele bijzondere en creatieve combinatie is.

De originele capucines-collectie is de belichaming van vrouwelijkheid, aldus het Modehuis zelf. Er zijn 200 limited edition (waaronder 50 per kleurvariant voor Daniel Buren) handtassen beschikbaar zijn van deze vierde Artycapucines-collectie – dus mocht je een tas willen bemachtigen dan moet je snel zijn.

Welke tas is jouw favoriet?

“Louis Vuitton Snow”

Mocht je liever willen kijken naar winteroutfits, no problem. Louis Vuitton lanceerde kortgeleden de collectie “Snow”. Dit is de mannencapsulecollectie voor pre-spring 2023, met als thema ‘De Alpen’. De vorig jaar overleden Virgil Abloh was artistiek directeur van het modehuis en zelf een fervent snowboarder. Daarom heeft hij gedurende zijn werk voortdurend de relatie tussen active wear en alledaagse benodigdheden onderzocht en dat tot leven gebracht in zijn collecties. De Snow-collectie is nu gelanceerd en ook al is de collectie op mannen gericht, er zitten heel wat pareltjes tussen die ook gewoon door vrouwen gedragen kunnen worden, zowel in de stad als op de piste.

Déze Squid Game-acteur is bijna 80, maar steelt de show in Balenciaga x Adidas tracksuits

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.