Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 6 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian deelt nieuwe chocoladekleurige haarkleur in foto op Instagram

We weten allemaal dat Kim Kardashian een grote invloed heeft op het gebied van mode- en beautytrends. Ze zorgde er al eerder voor dat de biker shorts weer in onze garderobe belandden en bracht beautytrends uit de 90’s terug. Nu Kim een haarkleur heeft die geïnspireerd is op onze favoriete snack, gaan we onze kapper ook direct vragen om ons haar in een chocoladekleur te verven.

Kim Kardashian deelt een foto van haar nieuwe haarkleur op Instagram.

Kim Kardashian heeft chocoladekleurig haar

De nieuwe haarkleur van Kim K doet ons meer denken aan een glas Chocomel of Nesquick en hoewel die vast niet in de plant-based koelkast van Kim staan, willen we de haarkleur wel direct kopiëren. Het nieuwe kapsel van Kim was te zien in een foto die gedeeld werd door niemand minder dan jeugdvriendin Paris Hilton. Ze deelde een promo voor haar nieuwe Netflix-serie Cooking with Paris op Instagram.

Natuurlijk is Kim Kardashian te gast in de nieuwe show van Paris Hilton en uit de teasers die Paris eerder deelde op haar Instagram Story, lijkt het erop dat het weer nostalgisch als altijd wordt. Hoewel we weten dat Kim K haar haarkleur continu verandert, is het niet de eerste keer dat ze voor chocoladebruin kiest. In januari postte Kim Kardashian ook al een foto met chocoladekleurig haar, dat natuurlijk werd geverfd door haar (en die van J.Lo) favoriete hairstylist Chris Appleton.

Paardenstaart

Hoe je dat chocoladekleurige haar dan precies stijlt? Volgens Kim Kardashian en Chris Appleton is dat in een hoge paardenstaart boven op het hoofd waarbij de onderkant van de plukken naar buiten worden geföhnd. Belangrijk is dat het haar vooral steil wordt gemaakt en er voor een effect van glass hair wordt gezorgd. Hoe je voor dat effect (dat ook geliefd is bij Jennifer Lopez) zorgt, lees je hier.

Kim Kardashian en Jennifer Lopez dragen dé haartrend van 2021: glass hair

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.