Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 6 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

He’s All That: Addison Rae te zien in trailer van nieuwe Netflix-film van makers Mean Girls

Addison Rae heeft haar eerste grote acteerklus in the pocket met haar rol in de nieuwe Netflix-film He’s All That, van de makers van Mean Girls. De opnames van de film zijn afgerond en de eerste trailer is verschenen. Daaruit blijkt dat de film een gender-flipped remake is van de teen rom-com She’s All That uit 1999.

We vertellen je alles over de nieuwe film He’s All That.

Nieuw van Netflix: He’s All That

Waar gaat de film over? De film volgt het razendpopulaire meisje Padgett Sawyer (Addison Rae), die de missie heeft om een nerdy klasgenoot populair te maken. Addison Rae heeft de hoofdrol in deze remake, die deze keer vanuit een vrouwelijk perspectief wordt gefilmd. In de originele film uit 1999 werd de rol gespeeld door Freddie Prince Jr, die Zack Siler speelde. Het verhaal in de originele film was wel hetzelfde, hij ging daar een nerdy meisje populair maken.

Addison Rae geeft inkijkje in de relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Naast Addison Rae in de hoofdrol speelt Tanner Buchanan als de nerdy klasgenoot. Ook Rachael Leigh Cook keert terug als Padgetts moeder Anna Sawyer.

Addison Rae en Kourtney Kardashian

Maar daar blijft het niet bij, want ook een van de Kardashians zou in gecast zijn voor de film. Niemand minder dan Addisons BFF Kourtney Kardashian verklapte afgelopen december dat ze deel uitmaakte van de remake waar Addison de hoofdrol in heeft. Kourtney plaatste een foto op Instagram waarin ze op een bed lag terwijl ze het script van He’s All That doorneemt. In de caption schreef ze, “studying @hesallthatmovie.” En alsof dat nog niet genoeg was, repostte het Instagram-account van de film de foto met de caption, “Introducing Jessica Miles Torres”. Vervolgens bevestigde Addison het nieuws ook door de foto van Kourtney te delen met de tekst, “work partner”.

Wat de rol van Kourtney Kardashian precies gaat zijn, is nog niet bekendgemaakt. Ook is het nog niet duidelijk wanneer de Netflix-film uitkomt, maar wel dat de maker van Mean Girls degene is die de film regisseert.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.