Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 6 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Selena Gomez deelt selfie z贸nder filter en met haar echte huidtextuur op Instagram

Niet alleen make-uploze selfies zijn een hit onder celebrities op Instagram, ook selfies m茅t make-up maar zonder filter worden steeds meer gedeeld. Want we weten allemaal: ook m茅t make-up op zie je je echte huidtextuur nog (als je geen filter gebruikt). Gelukkig is Selena Gomez niet bang om te laten zien hoe haar make-up eruit ziet z贸nder filter en met make-up.

Ze post een selfie zonder filters en met natuurlijk licht op Instagram.

Selena Gomez post selfie zonder filter

We kennen het allemaal: als je een mooie make-up look hebt aangebracht, mo茅t je gewoon een selfie nemen. Het lijkt erop dat Selena Gomez daarin meer op ons lijkt dan we dachten. In een nieuwe selfie op Instagram, is het duidelijk dat Selena gek is op haar winged eyeliner en roze lip. Nadat ze werd opgemaakt door haar reguliere make-up artist Melissa Murdick, maakte Selena nog even een selfie in de auto. Melissa Murdick werkte al eerder met Selena aan muziekvideo鈥檚, shoots en magazine covers.

Hoewel we al langer wisten dat Selena Gomez een van de mooiste vrouwen op aarde is, is het fijn om te zien dat ze in de selfie haar echte huidtextuur laat zien en geen filter gebruikt. Door alle filters en kunstmatig licht lijkt het er soms op alsof we de enigen zijn met pori毛n, maar gelukkig is dat niet zo. In de caption maakt Selena duidelijk dat de make-uplook aangebracht is met producten van haar eigen beautylijn, Rare Beauty. Ook tagt ze make-up artist Melissa Murdick.

Selena Gomez showt blonde kapsel in nieuwe foto op Instagram

Echt op Instagram

Het is niet de eerste keer dat Selena Gomez een 鈥榚chte鈥 foto van zichzelf op Instagram deelt. Eerder deelde ze al een Instagram Story van haar 鈥榚chte鈥 leven tijdens quarantaine. Ze maakte daar een Instagram vs. reality van en deelde eerste een aantal polaroidfoto鈥檚 in volledige glam. Na alle adembenemende foto鈥檚 van Selena Gomez, deelde ze ook een foto van zichzelf waarop ze een badjas en een bril draagt terwijl ze een kopje en een deken vasthoudt. Gotta love Selena.

echte foto selena gomez - paniekaanvallen
Instagram / @selenagomez

Hailey Bieber liket een foto van Selena Gomez op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 馃挊

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en h茅茅茅l veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.