Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 10 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Kim Kardashian haalt hard uit naar fans die schilderij van North West bekritiseren

Dat Kim Kardashian haar kinderen te allen tijde beschermt moge duidelijk zijn. Kim plaatste gisteren op social media dat niemand aan haar kinderen komt. Aanleiding: North West had bij een schilderles een prachtig schilderij gemaakt, maar niet iedereen geloofde dat haar 7-jarige dochter dat zelf had geschilderd.

En daar is Kim niet van gediend, laat ze via social media weten.

Kim Kardashian over schilderij van North West

Eerder deelde Kim Kardashian een foto van een indrukwekkend schilderij op Instagram. Het was een schilderij van dochter North, waarbij haar trotse moeder zette, “My little artist North.” Het speculeren onder haar volgers begon direct, met beschuldigingen dat North West dit schilderij niet zou hebben gemaakt. De media pikte het op en het schilderij werd trending op Twitter.

Toch kwam dat vooral doordat mensen niet konden geloven dat North West dit schilderij zelf had gemaakt. En daar was trotse moeder Kim Kardashian niet van gediend. Ze haalt op Instagram hard uit naar critici en neemt het op voor dochter North.

kim kardashian north west schilderij
Instagram / @kimkardashian

Schilderles

Op Instagram schrijft Kim dat dochter North samen met haar bestie schilderlessen neemt. “My daughter and her best friend have been taking a serious oil painting class where their talents and creativity are being encouraged and nurtured,” schreef Kim in haar Instagram Story. “North worked incredibly hard on her painting which took several weeks to complete.”

Kim Kardashian verandert Kanye’s Yeezy Closet in een Skims showroom

Ook vertelde Kim Kardashian dat ze klaar is met mensen die haar kind proberen te bekritiseren en het in twijfel trekken of North het heeft geschilderd. “As a proud mom, I wanted to share her work with everyone. I’m seeing op-ed pieces in the media and social media from grown adults breaking down whether or not my child actually painted this!” Ze vindt het vooral van volwassenen absurd dat ze een kind proberen te bekritiseren.

Instagram / @kimkardashian

“How dare you see children doing awesome things and then try to accuse them of NOT being awesome!?!?! Please stop embarrassing yourselves with the negativity and allow every child to be great!!!” Daarna deelt ze verschillende tweets en berichten van mensen die North aanmoedigen voor haar fantastische schilderij. Ook deelt ze wat van Kanye’s kindertekeningen om te laten zien dat het in de familie zit.

Instagram / @kimkardashian

Meer talenten

Het is niet de eerste keer dat we de talenten van dochter North West mogen aanschouwen. Afgelopen juni verscheen North in haar vaders single “Wash Us In The Blood” die hij maakte met Travis Scott. North maakte een verschijning waarop we haar zagen tijdens de repetities met haar vader op Sunday Service. Een paar maanden eerder stal ze de Yeezy-show tijdens Paris Fashion Week met haar muzikale debuut.

North West schrijft het liefste briefje naar moeder Kim Kardashian

En alsof dat nog niet alles is, treedt ze in de modieuze voetsporen van moeder Kim Kardashian. Kim deelt de outfits van North op social media en is enthousiast over haar oog voor design. Volkomen logisch dat Kim Kardashian de talenten van haar dochter graag met de rest van de wereld deelt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.