Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 13 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim kardashian, North West en Penelope Disick showen hun ’emo’-make-over op TikTok

Sinds North West op 26 november 2021 een TikTok-account kreeg zijn fans obsessed met de oudste dochter van Kim Kardashian. Niet zo gek, want North West geeft ons een hele nieuwe inkijk in het leven van de Kardashians. Nu laat de 8-jarige North in haar nieuwste TikTok-video zien dat zij, Kim Kardashian en Penelope Disick een ’emo’-make-over hebben gehad.

Siri, speel Emo Girl.

North West en Penelope Disick

Hoewel we de Kardashian/Jenner-zussen jaren hebben gevolgd in Keeping Up With The Kardashians, lijkt het erop dat de nieuwe Kardashian-generatie nu in de spotlights staat. North West en Penelope Disick hebben namelijk een eigen TikTok-account gekregen en hier delen ze wekelijks de leukste video’s op.

Zo ging North West zonder toestemming van moeder Kim Kardashian live op TikTok en waren Kourtney Kardashian en Travis Barker in de TikTok-video van Penelope te zien. In hun meest recente TikTok-video worden Kim en North opnieuw vergezeld door Penelope en showen ze hun ’emo’-make-over.

Mason Disick vertelt Kim Kardashian dat hij zich zorgen maakt over het TikTok-gebruik van North West

TikTok-video

North West en Kim Kardashian zijn in de TikTok-video te zien met een gewaagde donkere lippenstift, dikke zwarte eyeliner en donkere vegen oogschaduw over hun gezicht. Penelope koos voor een donkere lipliner en een rokerige oogschaduw rond haar ogen. Ook maakte ze haar look af met een hart dat ze op haar wang tekende met eyeliner.

De drie Kardashians zingen ondertussen mee met het nieuwste lied van Machine Gun Kelly en Willow Smith, genaamd Emo Girl. De TikTok lijkt bij fans in de smaak te vallen, want de video heeft al meer dan 19,2 miljoen views en 3,9 miljoen likes. Doordat de reacties bij de video’s van North West zijn uitgeschakeld, zijn fans naar Twitter gegaan om te laten weten wat ze van de video vinden.

@kimandnorth

🖤🖤🖤🖤🖤🖤

♬ emo girl – Machine Gun Kelly & WILLOW

Fans

Zo schrijft een fan: “North West going thru her emo phase on tiktok is everything 😹😹😹😹 she even got her cousin on it I think the girl is scared tho 😭😭😭😭.” Andere fans schrijven: “North west has my child out here thinking she’s a emo girl…had to tell her girl bye”, “North West, stream ’emo girl'” en “North west went all out on that last tiktok.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.