Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 29 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn te zien in TikTok-video van Penelope Disick

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij sprongen een gat in de lucht toen we er vorige week achter kwamen dat Kim Kardashian en North West een TikTok-account hebben aangemaakt. We kwamen er al snel achter dat zij niet de enige Kardashians waren, want ook Kourtney Kardashian en Penelope Disick delen een TikTok-account. Nu gaan fans compleet los om de nieuwste video van Penelope, want Kourtney en Travis zijn er namelijk in te zien.

Fans zeggen allemaal hetzelfde.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Als wij één koppel moeten noemen waar de liefde ervan af spat, dan is het Kravis. Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn namelijk onafscheidelijk. Sinds ze begin dit jaar Instagram-officieel werden, zien we alleen nog maar intieme foto’s van het stel. Zoveel zelfs dat de familie er soms een beetje klaar mee lijkt te zijn.

Begrijpelijk als je het aan ons vraagt, want het stel is soms wel heel erg klef. Zo haalden Kim Kardashian en Kris Jenner al uit naar het stel door de intieme foto’s en gaan fans nu weer compleet los om de klefheid van het stel. Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn namelijk te zien in de nieuwste TikTok-video van Penelope Disick en ze kunnen hun handen niet van elkaar afhouden.

Kourtney Kardashian gaf Travis Barker een wel heel spicy cadeau voor zijn verjaardag

TikTok-account

We begrijpen natuurlijk dat de pas verloofde Kourtney en Travis ontzettend verliefd zijn op elkaar, maar snappen fans en familie ook, want soms kan het inderdaad veel zijn.

Nu is het stel opnieuw intiem gespot en dit keer is het in de TikTok-video van de dochter van Kourtney, Penelope Disick. Fans zeggen in de comments allemaal hetzelfde over het stel. In de TikTok-video zien we Penelope, Kourtney en Travis dansen op het lied Helikopter van Fazlija. Ze draaien rondjes als een helikopter en voordat we het weten grijpt Travis Kourtney vast en beginnen ze te knuffelen terwijl Penelope rondjes blijft draaien.

@pandkourt

♬ Helikopter – Fazlija

Kourtney Kardashian haalt uit naar fans die kritiek hebben op haar ouderschap

Natuurlijk hebben fans veel te zeggen over het intieme moment tussen Kourtney en Travis, ze reageren dan ook massaal in de comments. Zo schrijft een fan: “Why did they just randomly start hugging” en een andere fan schrijft, “Kourtney and Travis would def be those teens always cuddling or kissing in the hallways. [sic]”

Anderen voegden toe: “The way they start hugging and Penelope just keeps going,” en “HELP this is so awkward when they start hugging.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.