Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 13 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian maakt haar relatie met Pete Davidson Instagram-officieel en fans zijn in de war

Kim Kardashian en Pete Davidson hebben alweer een tijdje een relatie. Hoewel het stel al zoenend is gespot hebben geen van beiden hun relatie Instagram-officieel gemaakt, maar daar kwam afgelopen vrijdag verandering in. Kim plaatste toen namelijk een serie foto’s van haar en Pete Davidson op haar Instagram-account en fans gaan los.

Niet alleen door het feit dat Pete Davidson ein-de-lijk op het Instagram-account van Kim Kardashian te zien is.

Kim Kardashian en Pete Davidson

De hele wereld was in shock toen Kim Kardashian en Pete Davidson voor het eerst hand in hand werden gespot. Dit zorgde er al snel voor dat er dategeruchten rondgingen over het stel, maar bronnen dichtbij het koppel vertelde dat het om een vriendschap ging. Toch werden Kim en Pete kort daarna nog meerdere keren samen gespot.

Het duurde dan ook niet lang voordat hun relatie Instagram-officieel werd toen Flavor Flav een foto van het stel in matching pyjama’s op Instagram plaatste. Nu heeft niemand minder dan Kim Kardashian zelf een foto met Pete Davidson op Instagram geplaatst en fans zeggen allemaal hetzelfde over de foto.

Kim Kardashian-fans hebben een theorie over waarom Pete Davidson zijn Instagram opnieuw heeft geactiveerd

‘Photoshop fail’

Als je Kim Kardashian al een tijdje volgt, weet je dat de realityster niet vies is van een beetje photoshop. Maar haar laatste Instagram-bericht heeft haar fans om een hele andere reden aan het praten gebracht. Fans denken namelijk dat Kim Kardashian het tapijt op de achtergrond van haar Instagram-foto met Pete Davidson heeft bewerkt.

In de voetsporen van oudere zus Kourtney kardashian, deelde Kim Kardashian afgelopen vrijdag een reeks intieme foto’s met Pete Davidson. Volgers merkte al snel op dat op de foto die op Instagram werd gepost het tapijt normaal is, terwijl in een nu verwijderd bericht op Twitter het tapijt bewerkt is.

Pete Davidson noemt Kim Kardashian voor het eerst zijn ‘vriendin’

Reacties

Fans zijn natuurlijk naar Twitter gegaan om deze fail met elkaar te bespreken. Zo schrijft een fan: “I genuinely do not know why Kim edited the carpet. Does anyone else know or care to take a guess?” Andere fans reageren: “All for the aesthetic”, “So someone couldn’t guess what hotel she’s in” en “So no one knows where she is. The Twitter carpet is pretty distinct to a specific hotel.”

Andere fans wijzen erop dat er veel moeite is gestoken in het bewerken van de foto’s. Zo schrijft een fan: “They even got the reflection on the FIRE EXTINGUISHER glass front to match. And shadows are perfect. This is masterful” en een andere fan schrijft: “The level of detail in also editing the reflection is frighteningly committed. Photoshop guy deserves the pay rise, Kim.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.