Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 2 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

Kim Kardashian en Pete Davidson zijn voor het eerst samen op de rode loper gespot en fans zeggen allemaal hetzelfde over de look van Pete

Fans hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het moment daar: Kim Kardashian en Pete Davidson hebben hun red carpet-debuut gemaakt. Kim en Pete woonden het Correspondent’s Dinner van het Witte Huis bij en poseerden ter gelegenheid samen op de rode loper en fans hebben veel te zeggen over de look van Pete. Benieuwd wat dit is? Lees dan even verder.

De foto’s zijn amazing en die wil je zien.

Kim en Pete

Het gaat super goed met Kim Kardashian en Pete Davidson. De twee zijn overduidelijk mega in love en dat mag iedereen weten. Waar de twee hun relatie eerst afschermden van de paparazzi, lijkt hier nu langzaam verandering in de komen.

Een aantal weken geleden werd het stel al samen gespot bij de Hulu première van ‘The Kardashians’. Tot teleurstelling van veel fans betraden Kim en Pete niet samen de rode loper: Pete was alleen daar om zijn vriendin te supporten. “He’s here to support me. It’s my thing, I don’t think it’s his thing to be all up here with me. So, I’m just so happy he’s here”, zei Kim hierover in gesprek met een journaliste op de rode loper. How cute.

Het Correspondent’s Dinner

Toch lijken de twee van gedachte te zijn veranderd. Zaterdagavond vond het Correspondent’s dinner van het Witte Huis plaats in het Washington Hilton Hotel. Kim en Pete grepen de kans om van dit evenement hun red carpet-debuut te maken.

Terwijl Kim voor een full-glam look ging met een op maat gemaakte sparkly Balenciaga jurk tot op de grond en XXL wet-look mermaid waves, koos Pete voor een strak zwart pak met stropdas. Aan deze casual look van Pete viel fans één ding in het bijzonder op.

Vans

Het comedian vriendje van Kim K. droeg namelijk onder zijn zwarte pak een paar… Vans. Wacht, wat?! Jazeker, Pete Davidson droeg een paar Vans in het Witte Huis. Iconic.

Op zo’n belangrijk en chique event als het Correspondent’s dinner van het Witte Huis zou de gemiddelde aanwezige waarschijnlijk voor een ietwat andere soort schoen gaan. Toch kunnen veel fans de schoenkeuze van Pete ontzettend waarderen en dit laten ze weten in de comments onder Kim’s Instagram post. Zo schrijven ze: “It’s the vans for me” en “bro wore vans to the White House”. Daarnaast schrijft iemand: “Mans went to the white house dressed like Steve Buscemi in reservoir dogs”. LOL.

Red carpet-foto’s Kim en Pete

Benieuwd naar de red carpet-foto’s van Kete? Wij hebben er hieronder een aantal voor je op een rijtje gezet.

Voorafgaand aan het diner organiseerde ABC news een cocktailreceptie in het Washington Hilton hotel.

Kim Kardashian Pete Davidson
Michael Le Brecht II/ABC via Getty Images

Op de rode loper stelen de Vans van Pete de show.

Kim Kardashian Pete Davidson correspondent's dinner
Paul Morigi/Getty Images

Een cute moment van Kim en Pete voor het oog van de camera’s. We LOVE Kete.

Kim Kardashian Pete Davidson correspondent's dinner
Paul Morigi/Getty Images

Wij vinden dat het paar Vans de look van Pete helemaal afmaakt. Looks kan je kopen, maar persoonlijkheid niet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.