Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 10 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian wordt beschuldigd van Photoshop in haar laatste bikinifoto op Instagram

New week, new Photoshop fail. En hoe kan het ook anders, het overkwam niemand minder dan de Kardashian-Jenners. Sterker nog, de foto in kwestie werd gepost door queen Photoshop Kim Kardashian. Afgelopen weekend deelde Kim een bikinifoto op Instagram en fans hebben een opvallend detail in de foto gespot.

Deze fail kan weer aan de lijst worden toegevoegd.

Kim Kardashian wordt beschuldigd van Photoshop

De Kardashian-Jenners en hun Photoshop fails hebben inmiddels een lange lijst gevormd. Ze werden meerdere keren beschuldigd van Photoshop door fans en werden daardoor al vaker door het slijk gehaald. Van Kims extra vinger tot het photoshoppen van Kourtney Kardashian in een familiefoto: de Kardashian-Jenners hebben een behoorlijke reputatie op dit gebied. Nu gaat het over de laatste bikinifoto van Kim Kardashian, die ze op Instagram én Twitter postte.

De foto, waarin Kim in een zwarte bikini op een steen zit, ziet er op het eerste gezicht vrij normaal uit. Maar fans zeggen dat als je beter kijkt er iets anders lijkt aan Kim haar rechtervoet. Zo beweren ze dat Kim Kardashian nog maar vier tenen heeft door het bewerken van de foto. Het zou natuurlijk ook kunnen komen door het zand, who knows.

Reacties

Hoewel veel fans het ermee eens zijn dat de foto slecht bewerkt is, zeggen anderen dat het ligt aan het perspectief van de foto en het feit dat een van Kims tenen gewoon zanderig is. Wat er ook aan de hand is, de laatste keer dat er een discussie ontstond over Kims tenen postte Kim Kardashian een video van haar voeten om de complottheorieën de mond te snoeren. Toch lijken fans er nog geen genoeg van te kunnen krijgen, we wachten rustig af tot Kim Kardashian op de beschuldigingen reageert. Tot die tijd zoomen we nog een keer in op haar voet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.