Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 19 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian kocht de favoriete ketting van prinses Diana voor dít enorme bedrag

Het is niet elke dag dat een juweel uit het koningshuis verkocht wordt en al helemaal niet van de enorm geliefde Princess Diana. Gisteren werd er een parel van een ketting van Diana geveild. Kim Kardashian zou Kim Kardashian niet zijn als ze het stuk niet had weten te bemachtigen.

Zelfs voor Kim een héél bijzondere aankoop.

Zelfs de ketting van Lady Di is te koop voor de Kardashians

Alles is te koop en dat maken de Kardashians maar al te graag duidelijk. Zo verscheen Kim bij het afgelopen MET gala in een jurk van Marilyn Monroe (wat niet onopgemerkt bleef bij critici) en geeft ze ongeveer €82.900 per maand uit aan haar uiterlijk. Ook schijnt het dat ze haar op een vergulde toiletbril doet en gooit ze haar vuilnis weg in containers van Louis Vuitton. Dat de K’s maar al te graag als royalty’s leven van hun exorbitante salaris mogen duidelijk zijn. Dat niemand minder dan Kim Kardashian dan ook degene was die de veiling won voor een ketting van Diana, verbaast ons ook niks meer.

De nieuwe ketting van Kim

Het betreffende juweel is het Attallah Cross. De ketting werd in 1920 gemaakt door juwelenontwerper Garrard. De ontwerper verkocht het aan Naam Attallah, een hele goede vriend van Diana. Attallah leende het juweel meerdere keren uit aan prinses Diana. De ketting werd vooral bekend doordat Lady Di het droeg naar een gala in 1987. Dit was precies in de tijd dat Diana meer opvallende kleding-keuzes begon te maken.  Het grote en herkenbare kruis aan de ketting is bezaaid met amethisten en diamanten. Ze droeg de ketting naar het gala met een zwarte fluwelen jurk.

Eerbetoon aan Diana

Kleding, spullen of juwelen van Lady Di komen maar heel zelden op de markt. Het hoofd van juwelen bij Sotheby’s gaf aan dat deze verkoop op zichzelf al bijzonder is en dat het extra speciaal is omdat het juist om zo’n opvallend item gaat. Wat het extra speciaal maakt is dat het juweel na de dood van Diana ongedragen is gebleven. Attallah  De ketting werd gisteren verkocht door veilinghuis Sotheby’s voor meer dan het dubbele van de vooraf geschatte prijs. Omgerekend voor ongeveer €186.000. Een flinke smak geld, maar een schijntje voor Kim Kardashian, waarvan wij vooral benieuwd zijn hoe zij deze nieuwe aankoop zal gaan dragen.

Attallah ketting Kim Kardashian
Sotheby's

 

Kim Kardashian maakt zich op als Britse ‘chav’ in deze TikTok en het internet gaat stuk

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.