Emma Toussain
Emma Toussain Fashion Week 19 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Kijk de livestream van de Louis Vuitton Men’s Fall/Winter 2023 collectie hier bij NSMBL

Fashion season is weer begonnen! Momenteel stroomt Europa over van de laatste modetrends en worden er talloze modeshows gehouden in de grote steden. Milaan is aan de beurt, maar ook in Parijs zijn de grootste modehuizen bezig met de voorbereidingen van hún tentoonstelling van de herst-wintercollecties. De show van Louis Vuitton begint vanmiddag om half 3 – en wij hebben de livestream zodat jij front row mee kunt kijken.

Louis Vuitton Men’s Fall/Winter 2023-2024

Parijs is toch wel dé modehoofdstad van de wereld en het is dan ook niet gek dat alle luxueuze modehuizen hier ontstaan en gevestigd zijn. Tijdens Men’s Fashion Week in Parijs komen alle belangrijke mensen uit de modewereld bijeen om de nieuwste collecties te bekijken. De show van Louis Vuitton is vanmiddag te zien, om half 3 precies. Zit jij er al klaar voor?

Bekijk de livestream hieronder:

Louis Vuitton in de sneeuw

Ga jij binnenkort op wintersport en heb je nog een nieuwe (en zeer fashionable) ski-outfit nodig? Louis Vuitton is daar om je te helpen deze behoeftes te vervullen. De in 2021 overleden Virgil Abloh was artistiek directeur van het modehuis en zelf een fervent snowboarder. Daarom heeft hij gedurende zijn werk voortdurend de relatie tussen active wear en alledaagse benodigdheden onderzocht en dat tot leven gebracht in zijn collecties. Dat zie je allemaal terug in de ‘Snow’-collectie.

Louis Vuitton lanceert iconische samenwerking met kunstenares Yayoi Kusama

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.