Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 11 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Fans denken dat Kim Kardashian met deze samenwerking uithaalt naar zus Kourtney

De twee oudste Kardashian zussen, Kim en Kourtney, zitten elkaar de afgelopen tijd steeds in de haren. Eerst ging het om Kims samenwerking met Dolce & Gabbana, daarna was de bruiloft van Kourtney een probleem en nu is er wéér iets. De nieuwste samenwerking van Kim Kardashian lijkt volgens fans namelijk een steek naar zus Kourtney.

Jep, het is weer raak.

Fans denken dat Kim Kardashian met deze samenwerking uithaalt naar zus Kourtney

Fans zijn ervan overtuigd dat Kim Kardashians nieuwe samenwerking met een nutrition bedrijf een belediging is voor haar op gezondheid-gerichte zus Kourtney Kardashian. Kim en het bedrijf kondigen de samenwerking aan met een Barbie-achtige fitnessfoto’s, waarop we Kim zien in een strak wit badpak en geföhnde blonde lokken.

Het merk waarmee Kim samenwerkt, Alani Nutrition, verkoopt allerlei voedingsmiddelen met proteïne en andere goede stoffen erin. Denk aan energiedrankjes, repen, supplementen, gummies, koffie en meer. Vanaf nu is Kim dus het boegbeeld van de collectie.

Klinkt bekend hè? Kourtney lanceerde eind vorig jaar namelijk Lemme: een lijn supplementen. Dat Kim nu een grote samenwerking doet met een andere lijn is volgens velen not done”Que Kourtney re: but nutrition is my vibe” schrijft iemand onder de post. En dit wordt bevestigd door iemand anders in de comments: ”NOW YOU KNOW KOURTNEY IS GONNA HAVE A HISSY ABOUT THIS ONE.”

Anderen zijn boos dat het merk niet voor een fitness-influencer is gegaan, gezien Kim bekend staat om haar ingrepen. ”Does it have a mixture of ozempic in it and come with rib removal?” schrijft iemand onder de foto van Kim en Alani. En ander comment: ”So many fitness creators y’all could’ve picked and you went with the Kim?”

Of er echt gedoe om zal komen, dat weten we pas in het volgende seizoen van The Kardashians. Misschien maar beter ook, want het huidige seizoen is al dramatisch genoeg.

Feline (20): ‘Mijn jongere zusje slaat me als ze haar zin niet krijgt’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.