Anne Smits
Anne Smits Celebrity 2 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian haalt uit naar Kourtney’s bruiloft in verwijderd Instagram bericht

De bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker maakte eerder al flink de tongen los. Zo is er zelfs een documentaire over de bruiloft uitgekomen en werd Kourtney tijdens haar bruiloft niet bij haar eigen naam genoemd, maar bij die van haar zus Khloé. En vergeet ook vooral Kourtney’s beschuldiging niet dat Kim haar bruiloft zou gebruiken als een zakelijke kans. Deze laatste roddel krijgt nu nog een staartje.

Kim laat het niet bij deze beschuldiging zitten…

Kim Kardashian haalt uit naar Kourtney’s bruiloft

Voor wanneer je het zoveelste Kardashian-drama hebt gemist: wij praten je even bij. In de teaser van seizoen 3 van The Kardashians beschuldigt Kourtney Kim van het gebruiken van haar bruiloft in Toscane: “My sister used my wedding as a business opportunity”. Zo droeg Kim een aantal Dolce & Gabbana outfits naar de bruiloft van Kourtney. Even later werd Kim het gezicht van het Italiaanse modemerk. En dat is volgens Kourtney geen toeval. En daar denken Kim’s volgers hetzelfde over.

Sneer naar Kourtney

In een post op Instagram laat Kim K weten dat ze zich vereerd voelt dat ze haar eigen haarstylist Chris Appleton en Lukas Gage mocht trouwen. Er stond alleen een andere caption bij de post zodra Kim de foto op Instagram plaatste, namelijk:

“There’s no one I would have officiated a rock n roll Vegas wedding for other than @chrisappleton1 and @lukasgage”

Kim’s fans waren er snel bij en merkte al voordat Kim de caption had aangepast op dat dit misschien wel een sneer kon zijn naar de bruiloft in Las Vegas van haar zus Kourtney. Kourtney en Travis trouwden namelijk maar liefst drie keer, waaronder één keer in Vegas. En met deze caption zegt Kim letterlijk dat er geen andere rock n roll vegas bruiloft is waar ze liever bij zou zijn…

Verwijderde caption

Kim was de reacties van haar volgers niet ontgaan en ook haar leek het beter om de sneer in haar caption toch iets te nuanceren. Zo heeft ze de caption inmiddels veranderd naar:

“I was so honored to be able to officiate a wedding in Vegas!!! I couldn’t be happier for you both @chrisappleton1 and @lukasgage”

Sofia Richie trouwde dit weekend: dit is alles wat je wil weten over de sprookjesachtige bruiloft

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.