Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 7 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian haalt hard uit naar Kourtney Kardashian voor het stelen van haar Italiaanse bruiloft

Als je ‘The Kardashians’ volgt heb je het de laatste tijd hoe dan ook meegekregen: Kim Kardashian en haar zus Kourtney Kardashian hadden namelijk knallende ruzie over Dolce & Gabbana. In de nieuwste aflevering lijkt het erop dat de twee zussen deze ruzie eindelijk bijleggen, maar natuurlijk niet voordat Kim nog een laatste keer hard uithaalt naar haar zus.

“Kim brought the receipts.”

Ruzie tussen Kim Kardashian en Kourtney Kardashian

Als jij een zus hebt weet je vast maar al te goed dat het niet altijd koek en ei is: zussen hebben nou eenmaal soms ruzie met elkaar. Dit is bij grote celebrities niet anders, want ook de Kardashian-zussen kunnen elkaar soms wel achter het behang plakken. Dit lijkt vaak vooral voor Kim en Kourtney te gelden, want het is niet de eerste keer dat deze twee iconische zussen ruzie met elkaar hebben.

Zo hadden de twee zussen al eens een fysiek gevecht met elkaar en laatst was het weer raak. Kourtney Kardashian beschuldigde Kim Kardashian er namelijk van dat ze haar bruiloft gebruikte om geld te verdienen en vond dat Kim haar Dolce Vita-lifestyle kopieerde. Nu liet Kim Kardashian het natuurlijk niet bij die beschuldigingen zitten en komt in ‘The Kardashians’ met zogenoemde ‘bonnetjes’ om te laten weten dat ze niks fout heeft gedaan, maar dat het eigenlijk Kourtney is die fout zit.

Fans denken dat déze Keeping Up With The Kardashians-verhaallijnen nep zijn

Kim haalt hard uit

Het moment waarop elke fan aan het wachten was: in de nieuwste ‘The Kardashians’-aflevering gaan Kim en Kourtney eindelijk om tafel om hun ruzie uit te praten. Hoewel de twee zussen dit wel doen, grijpt Kim deze gelegenheid ook met beide handen aan om nog een laatste keer hard uit te halen naar haar oudere zus.

In de nieuwste aflevering van de realityserie beschuldigt Kim Kourtney er namelijk van dat ze haar Italiaanse bruiloft heeft gestolen. Zoals je waarschijnlijk wel weet is Kim Kardashian namelijk jaren geleden al in Italië getrouwd. Daarnaast kaart Kim ook nog aan dat de zanger die op haar bruiloft optrad, Andrea Bocelli, ook op Kourtney’s bruiloft aanwezig was om te zingen. Interesting!

@thetvandmoviequeen

The way i SCREAMED #kardashians #kimkardashian #kanyewest #kourtneykardashian #andreabocelli #dolceandgabbana #fypシ #foryou

♬ original sound – Andrew DeVitre

Reacties

Fans laten op social media in ieder geval luid en duidelijk weten aan welke kant zij staan. Zo schrijven fans: “She didn’t accuse her she made valid points”, “Bruh this whole argument made me so mad. I’m team Kim on this one lol”, “Kim ate this i’m sorry, THE RECEIPTS” en “I mean…. She didn’t bring it up till Kourtney decided to do the most.”

Kim Kardashian spreekt zich uit over Kanye’s antisemitische uitspattingen: ‘I feel bad for him’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.