Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 13 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Gigi Hadid schrijft een ode aan Zayn Malik ter ere van zijn verjaardag

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn absolute couple goals. Hoewel het stel eerder uit elkaar ging, zijn ze nu alweer een tijd bij elkaar en hebben ze in 2020 zelfs hun eerste kindje mogen verwelkomen. Het gaat goed tussen Zayn en Gigi en van het topmodel mag iedereen dat weten. Ze schrijft namelijk een ode aan Zayn ter ere van zijn verjaardag op Instagram.

Ook bedankt ze hem voor het feit dat hij haar moeder heeft gemaakt.

Gigi Hadid en Zayn Malik

Gigi Hadid en Zayn Malik gaan al sinds 2015 met elkaar om en hebben verschillende ups and downs gekend. Inmiddels gaat het alweer lange tijd goed tussen het stel en verwelkomden ze in 2020 hun eerste kindje, een dochter. Hoewel de naam van hun inmiddels vier maanden oude dochter nog steeds niet bekend is, zien we aan de foto’s van moeder Gigi dat het moederschap haar wel bevalt.

En dat benadrukt ze ook nog maar eens in de ode die ze schreef ter ere van Zayns verjaardag. Met een foto geeft ze fans een unieke kijk in hun relatie en als caption schrijft ze een dankwoord aan Zayn, “Team No Sleep! Happiest birthday to our Zaddy baba. So special. Love you long time, thank you for making me a mamma to the best girl ever. Wish you the best every single day.”

Z-day

Gigi, die op de foto casual een paar unicornsloffen rockt, haalde alles uit de kast voor Zayns verjaardag. Zo huurde ze een locatie en decoreerde ze het volledig met Zayn-ballonnen, spelcomputers en andere feestartikelen. Ze noemde het “Z-day”.

Instagram / @gigihadid
Instagram / @gigihadid

Op Instagram valt te lezen hoe fans reageren op de foto van Zayn Malik en Gigi Hadid. Zo lezen we, “Mom and Dad 😍😍😍 the cutest❤️❤️❤️❤️” en, “Cutest parents 💗😍✨”.
Een ander reageert vooral op de looks van Gigi en Zayn met de reactie, “the loooooks mA”. We moeten eerlijk zijn: ze kunnen alles hebben. Happy birthday Zayn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.