Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 12 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Hilarisch: zie hier hoe Kim Kardashian het shotje van Kylie Jenner uitspuugt

We mogen al jaren genieten van alle memorabele momenten die de Kardashians vastleggen. Kylie Jenner werd laatst 25 en dat werd natuurlijk grandioos gevierd. We zien familie, vrienden, de mooiste jacht, cadeaus, kids en uiteraard drank. Kim Kardashian wilde een shotje drinken op Kylie haar verjaardag, maar deze hield zij niet binnen.

Bye shotje

Het verjaardagsfeestje vond plaats op 10 augustus en natuurlijk heeft Kylie heeft de avond vastgelegd op TikTok. Normaal gesproken drinkt Kim geen alcohol, maar bij het vieren van haar zusjes verjaardag leek dit haar een leuk idee. Misschien óók een beetje post break-up vibes? In de video is te zien hoe Kim zelf oppert om een shotje te nemen. Dit verzoek wordt door iedereen met veel enthousiasme ontvangen. Eerst werden er nog rustig even de allermooiste cadeaus uitgepakt. Maar daarna is het moment toch echt daar.. de meiden nemen een shotje.

Can’t handle this

En dan.. Kim trekt het shotje niet. Ze spuugt het uit en aan haar gezicht te zien had ze gelijk spijt van haar actie. De reacties op TikTok gaan helemaal los om deze actie van Kim.. ‘t is namelijk nogal herkenbaar. ”LMAO kim is me.” en ”I feel you Kim, can’t do shots anymore.” zijn veelal de reacties op de video. Nou Kim, wij snappen dit hoor, no worries, het overkomt de beste.

Kylie’s verjaardag werd ‘bescheiden’ gevierd. Dat wil zeggen: het was een intieme bootreis met alle zusters, vriendinnen en mama Kris Jenner aan boord. De vrouwen hebben een ultiem quality girl time momentje gehad zonder romances. Misschien ook wel extra fijn voor Kim gezien het net over en uit is tussen haar en Pete Davidson. Wij kunnen ons in ieder geval voorstellen dat een verjaardagsfeestje als dit dan de ultieme afleiding is. Bekijk de verjaardag video hieronder en wacht op het oh zo herkenbare ‘spuug’ momentje van Kim.

@kyliejenner

best bday 🦋🦋

♬ original sound – Kylie Jenner

Twitteraars gaan los over derde seizoen van You

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.