Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Nieuws 6 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG – Kim Kardashian en Pete Davidson zijn uit elkaar

Het was weer even ‘rustig’ in Kardashian-land dus het kon ook niet té lang duren voordat er weer groot nieuws naar buiten kwam. En wát voor nieuws.. Kim Kardashian en Pete Davidson zijn namelijk uit elkaar. WHAAAAT. Het bleef al wat stil rondom het koppel en meerdere mensen vermoedden al dat het misschien niet helemaal lekker zat. En En dit blijkt nog waar te zijn ook.. En dat terwijl Pete zo leuk te zien is in seizoen 2 van The Kardashians. Wij vertellen je hoe de break-up tot stand is gekomen.

💔💔💔 #KETE

Kim Kardashian en Pete Davidson uit elkaar

Pete zit momenteel in Australië waar hij hard werkt aan de film ‘Wizards!’ Kim heeft hem zelfs een aantal dagen bezocht op de set, maar dat mocht niet baten. Een bron vertelt aan E! News: “They found that the long distance dynamic and their demanding schedules made it really difficult to maintain a relationship.” Er schijnt verder niks geks gebeurd te zijn en ze gaan op een goede manier uit elkaar. De bron vertelt dat ze ook nog steeds veel voor elkaar voelen: “They a lot of love and respect for each other.” Dat is dan toch wel weer fijn.

Daarnaast gaat het momenteel ook beter met baby daddy Kanye, zo schijnt. De scheiding wordt nu echt doorgezet en ze zetten alles op alles om het co-ouderschap te laten slagen.

Hoe zat ‘t ook alweer?

Vorig jaar oktober ontmoette Kim Pete voor het eerst tijdens de opnames van Saturday Night Live. Het ex-koppel speelde daar de Aladdin en Yasmin-sketch waar ze ook voor het eerst ‘zoenden’. Kim vertelde daarover: “It was a stage kiss, but it was still a little zing.” Daarnaast was Kim onder de indruk van zijn #BDE en vond ze het juist interessant dat hij níet naar haar feestje kwam. Daarna onthulde Kim dat ze wel #DTF was. Yes – down to f*ck.

De twee hebben genoten van wat quality time, zo vlogen ze regelmatig naar de meest tropische plekken, beklommen ze samen de trappen van het MET gala en nam Pete zelfs een aantal tattoo’s met Kim als onderwerp. ‘My girl is a lawyer’ – was toch wel haar favoriet.

Dit zijn de beste Twitter-reacties op de relatie van Kim Kardashian en Pete Davidson

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.