Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 17 mei 2021
Leestijd: 1 minuut

Kim Kardashian trolt Khloé Kardashian op Instagram onder haar laatste foto

Hoewel de Kardashians een van de meest bekende families op deze aarde zijn, is het ook maar gewoon een familie met complexe relaties en onderlinge grappen. Inmiddels weten we dat de familie niet vies is van een goede prank en maken ze elkaar ook graag belachelijk op social media. Zo ook nu, want Kim Kardashian trolt Khloé Kardashian in haar laatste post op Instagram.

Let’s call it sister love.

Kim Kardashian trolt Khloé Kardashian op Instagram

Khloé Kardashian deelde gisteravond een nieuwe foto met haar dochter True op Instagram. In de zonnige tuin zagen we hoe zowel Khloé als de driejarige True een head-to-toe Dior-outfit droegen. Khloé zagen we in een monogram-broek van Dior, terwijl True een matching top en rokje draagt met dezelfde print. En hoewel we natuurlijk allang zagen van welk merk de outfits waren, schreef Khloé in de caption, “Dior Darling (Mariah Carey voice).”

Ook tagde Khloé Kardashian het merk in haar foto. Kim Kardashian besloot niet te reageren met een liefdevolle reactie, maar vond het tijd om haar te plagen. Kim reageert plagend onder de foto, “Who makes your outfits?” En, om eerlijk te zijn, ze heeft natuurlijk een punt. Kourtney Kardashian reageert wel supportive onder de foto van haar zus Khloé met de tekst, “Dior party 🥳💙”

Instagram / @khloekardashian

Kim Kardashian wordt beschuldigd van Photoshop in haar laatste bikinifoto op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.